Vinyylilattian asennus, Rustholli asennus

Tuotenumero: RSTVINAS
* Asennuksen kohde sijaitsee paikkakunnalla
--Valitse--
Helsinki
Helsinki
(+0,00€)
Espoo
Espoo
(+0,00€)
Vantaa
Vantaa
(+0,00€)
Tuusula
Tuusula
(+0,00€)
Kauniainen
Kauniainen
(+0,00€)

* Vaaditut tiedot

40,00 €

Normaali hinta: 40,00 €

Special Price 36,00 €

Syötä haluttu m²- tai pakettimäärä
TAI
Tarjous voimassa 31.1.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Asennuspalvelu on mahdollista tilata vain Helsingin, Espoon, Vantaan, Tuusulan ja Kauniaisen seudulle.

Saat määräalennusta Rustholli asennus -tuotteista kun tilaat asennuksen helmikuulle : Ostaessasi 50m² tai enemmän saat 50% alennuksen -> hinta 18€/m². Alennus lasketaan suoraan ostoskorin summaan.

ALE!
ALE!
-10%
31.1. asti
TARJOUS

Lisää kuvia

Kuvaus

Tuotteen Vinyylilattian asennus, Rustholli asennus kuvaus

Vinyylilattian asennus ei voisi olla mukavampaa! Rustholli Asennus tekee lattianvaihdosta vaivatonta. Ostaessasi vinyylilattian Netraudasta, voit tilata samalla lattioiden asennuksen. Rustholli asennus asentaa Netraudan kautta ostetut lattiamateriaalit ja sinä voit keskittyä muutoksesta nauttimiseen. Vinyylilattioiden asennus ei koske vinyylimattoja.

Lattiamateriaalin asennus sisältää uuden lattian asennuksen valmiille pohjalle. Uusi lattia voidaan asentaa esimerkiksi vanhan muovimaton päälle, jolloin purkutöitä ei tarvitse tehdä. HUOM! Asennettava tuote toimitetaan sinulle määrittämääsi toimitusosoitteeseen.

Rustholli asentaja ottaa sinuun yhteyttä 1-2 päivän sisällä vinyylilattian asennuksen tilauksesta sopiakseen asennusajankohdan. Toimitusaika on 2-4 viikkoa, mutta tarvittaessa myös nopeammin riippuen ostettavan tuotteen toimitusajasta. Työn suorittaa kokenut ja ammattitaitoinen asentaja, joka palvelee sinua mielellään myös muissa remonttiasioissa.

Lattiamateriaalin asennus ei sisällä:

 • Vanhan lattian purkua
 • Pohjien tasoitusta
 • Listoitusta
 • Ovien lyhennystä
 • Voit ostaa nämä tuotteet lisätyönä ja sopia niistä asentajan kanssa siinä vaiheessa kun asentaja ottaa teihin yhteyttä. Lisätöiden hinta on 56€/h (sis. alv 24%)

Muista kotitalousvähennys!

 • Kaikki Rustholli Asennuksen palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Saat asennuksesta 45% alennuksen kotitalousvähennyksen muodossa!
 • Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2015 on 2400 euroa / henkilö. Samassa taloudessa asuva pariskunta voi hyödyntää jopa 4800 euron kotitalousvähennykset.
 • Kotitalousvähennyksen saa kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä eli käytännössä kaikista Rustholli Asennuksen tekemistä remonttitöistä.
 • Omavastuu on 100 euroa henkilöä kohden kalenterivuoden aikana. Vuoden aikana voi maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä ja omavastuu vähennetään vain kerran.
 • Jos vähennyksen määrä ei vuoden aikana ylitä yhden hengen enimmäismäärää eli 2400 euroa, sitä ei kannata jakaa puolisoiden kesken. Tällöin omavastuu vähennetään kahteen kertaan.
 • Maksimivähennyksen saat, jos vuonna 2015 ostat yritykseltä palveluja, jossa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa [(5 555 x 45 %) - 100) = 2 399,75]. Vähennysoikeus on 45 % työn osuudesta.
 • Kotitalousvähennys vaaditaan veroilmoituksella. Tarvittavat tiedot ilmoitetaan Veroilmoitus verkossa -palvelussa. Halutessa voi tiedot myös lisätä paperiselle veroilmoituslomakkeelle ja täyttää liitelomakkeen 14.
 • Säilytä kuitit ja tositteet - Verotoimisto pyytää niitä tarvittaessa.
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset