Tapetti Sandberg Signe 0,53x10,05 m non-woven, eri värivaihtoehtoja

Tuotenumero: SBE403

Lisää kuvia

ALE!
-25%
31.7. asti
TARJOUS
* Tapetin sävy
--Valitse--
Vaaleanvihreä 403-28
Vaaleanvihreä 403-28
(+0,00€)
Musta 403-91
Musta 403-91
(+0,00€)

* Vaaditut tiedot

91,00 €

Normaali hinta: 81,90 €

Special Price 68,25 

/ rll
Säästät: 22,75 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 8,90 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Tapetitkin voivat lähettää mielikuvituksesi lentoon, jos vain annat. Lumi sulaa pois maaliskuun lopussa. Talon nurkalla kevät herättää pirteät krookukset ja lumikellot kumartavat nöyrästi vieressä. Muutamat kukat saavat koristaa maljakkoa keittiön...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tapetti Sandberg Signe 0,53x10,05 m non-woven, eri värivaihtoehtoja kuvaus

Tapetitkin voivat lähettää mielikuvituksesi lentoon, jos vain annat. Lumi sulaa pois maaliskuun lopussa. Talon nurkalla kevät herättää pirteät krookukset ja lumikellot kumartavat nöyrästi vieressä. Muutamat kukat saavat koristaa maljakkoa keittiön pöydällä ja muistuttaa lähestyvästä kevään valosta ja lämmöstä. Signe-tapetin hurmaavalla kukkakuviolla saat aikaan joko hempeän tai voimakkaaan tunnelman tapetin värisävystä riippuen.

Sandbergin kotikaupunki Ulricehamn sijaitsee vanhojen kartanoiden ja huviloiden ympäröimän Åsundjärven kupeessa. Seudulla on pitkä historia ja järven rantoja ympäröiviä rakennuksia on vaalittu rakkaudella. Tästä henkeä salpaavan kauniista maisemasta löytyy vanha tammikuja, joka johtaa Brunnsnäsin kartanon pihapiiriin. Kartanon kutsuvissa huoneissa on kauniisti ikääntyneet puiset lattiat ja pellavaiset verhot, jotka leikkivät tuulessa ja suodattavat valoa suurista ikkunoista. Puutarhassa voi nauttia näkymästä järvelle ajan patinoimalla puistonpenkillä. Luonnollisen kaunis ympäristö ja rakennukset ovat antaneet puitteet myös Sandbergin uudelle Brunnsnäs-mallistolle, joka on Sandbergin moderni tulkinta palasesta paikallista historiaa. Malliston värimaailma seuraa vuodenaikojen vaihtelua kevään heleistä sävyistä kesän kirkkaisiin väreihin ja taas syksyn lämpimiin ja talven tummiin vivahteisiin.

Tapettien värien nimet ovat Sandbergin käyttämiä eivätkä ne aina kuvaa tapetin todellista väritystä parhaalla mahdollisella tavalla. Värit saattavat eri tapettien kohdalla viitata eri asioihin kuten taustaväriin, kuvion väriin, pääväriin, tehostusväriin jne. Tapetin todellinen väri saattaa myös erota verkkokaupassa olevan kuvan väristä.

Tapetti Sandberg Signe 0,53x10,05 m non-woven

 • Tuotemerkki: Sandberg
 • Tuotesarja: Brunnsnäs
 • Pituus: 10,05m
 • Leveys: 530mm
 • Väri: Vaaleanvihreä, Musta
 • Tyyppi: Non-Woven
 • Design: Karolina Kroon
 • Kuviokorkeus: 26,5cm
 • Kuviokohdistus: Tasakohdistus

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1