Taso Eden 1210X465, tummanharmaa

Tuotenumero: HAF1561090

Lisää kuvia

ALE!
-20%
2.7. asti
TARJOUS
232,00 €
185,60 
Säästät: 46,40 €
TAI
Tarjous on voimassa 2.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,80 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteen...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Taso Eden 1210X465, tummanharmaa kuvaus

Hafa - muotoiltu, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Hafa on suunnitellut ja valmistanut kylpyhuonetuotteita jo lähes 50 vuoden ajan. Hafalla tiedetään oikean muotoilun ja laadun merkitys. Tämän vuoksi Hafa kehittää ja muotoilee kaikki tuotteensa Ruotsissa. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden lähtökohtana on periaate, että muoto seuraa aina toiminnallisuutta ja tuotteiden design sekä rakenne kestävät aikaa.

Eden kalustesarja on ajattomasti muotoiltu ja siitä löytyy paljon persoonallista luonnetta. Sarjan suunnittelija on ottanut huomioon eri materiaalit tasapainoisesti ja kauniisti. Nykyaikaiset yksitysikohdat ja perinteiset linjat yhdistävät vanhaa ja uutta. Eden tarjoaa sinulle valinnanvaraa ja henkilökohtaisia vaihtoehtoja tasolle asennettavan malja-altaan tai posliinisen tasoaltaan välillä. Erikseen voit valita uudenlaiset nahkavetimet tai klassiset kuppivetimet antamaan ilmettä kalustekokonaisuudelle.

Viimeistele kylpyhuoneen allaskaluste komealla tummanharmaalla kivijäljitelmä tasolla jos olet valinnut pesualtaaksi malja-altaan.

Eden taso 1210X465, tummanharmaa

  • Tummanharmaa kivijäljitelmä laminaatti pesualtaalle
  • Reiiät pesualtaalle ja hanalle porataan asennuksen yhteydessä, riippuen altaan mallista ja sijoittamisesta
  • Koko K 20 S 465 L 1210 mm
  • Takuu: 5 vuotta

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1