Malja-allas GemLook GL 102, tasolle asennettava, ei hananreikää, 420 x 420 x 160 mm

Tuotenumero: GMLGL102

Lisää kuvia

ALE!
-31%
31.1. asti
TARJOUS
1 749,00 €
1 199,00 
Säästät: 550,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.1.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
GemLook GL 102 tasolle asennettava upea pyöreä malja-allas. Allas on valmistettu punaisesta jaspiksesta. Punaista jaspista sanotaan rehellisyyden ja oikeuden kiveksi, koska sen energia heikentää vääryyden voimaa ja auttaa epäreiluissa tilanteissa....
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Malja-allas GemLook GL 102, tasolle asennettava, ei hananreikää, 420 x 420 x 160 mm kuvaus

GemLook GL 102 tasolle asennettava upea pyöreä malja-allas. Allas on valmistettu punaisesta jaspiksesta. Punaista jaspista sanotaan rehellisyyden ja oikeuden kiveksi, koska sen energia heikentää vääryyden voimaa ja auttaa epäreiluissa tilanteissa. Melodyn mukaan punaisen jaspiksen kanssa meditointi auttaa erityisesti saamaan selkeän näkemyksen siitä, kuinka selvitä epäreiluissa tilanteissa. Punaisen jaspiksen energialla sanotaan olevan stabiloiva vaikutus ja se auttaa ottamaan käyttöön koko energian ja käyttämään sen tasapainoisesti.

Allas on valmistettu käsityönä yksittäisinä kappaleina, toista samanlaista ei ole. Altaassa ei ole hanareikää, joten sen kanssa käytetään tasolle tai seinään asennettavaa hanaa.

Virossa toimiva GemLook Oü:n tavoitteena on tarjota yksilöllisiä ja erityisiä design- ja sisustuselementtejä. Yrityksen nimi ”gem” kertookin, että yritys tarjoaa gemkivistä, eli puolijalokivistä, valmistettuja tuotteita.Miksi valita sisustukseen tavanomaisia ja paljon käytettyjä materiaaleja, jos on mahdollista käyttää puolijalokiviä ja helmiäislevyjä kaikkialla, missä ikinä haluaakin? Näyttävät tasot, pöydät, pesualtaat ja muut taustavalaistut sisustuselementit luovat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan tunnelman. On aika tuoda kivien tervehdyttävä voima ja säteily mahdollisimman lähelle.

Malja-allas GL 102

  • Leveys: 420 mm
  • Syvyys: 420 mm
  • Korkeus: 160 mm
  • Tasolle asennettava pesuallas
  • Ei hananreikää
  • Ei ylivuotoreikää
  • Paino: 9 kg

Huomioithan, että tuote on valmistettu käsityönä ja jokainen tuote on uniikki. Tuotteen ulkonäkö voi hieman poiketa verkkokaupan kuvasta.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Katsotuimmat tuotteet (10)