Puskurivaraaja Nibe UKV 200, Tammiston poistotuote

Tuotenumero: NIB5361518POISTO
745,00 €
464,50
Säästät: 280,50 €
TAI

Saatavuus: Jäljellä enää 1 kappaletta

Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: Nouto

Toimitustapa: Nouto

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Tuotetta ei toimiteta, vaan asiakas noutaa tuotteen Tammiston myymälästä.

Lisää kuvia

ALE!
-38%
JUURI NYT
TARJOUS
Kuvaus

Tuotteen Puskurivaraaja Nibe UKV 200, Tammiston poistotuote kuvaus

NIBE - konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä, NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme. NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro.

NIBE UKV puskurivaraajaa suositellaan käytettäväksi pienen lämmitysvesitilavuuden järjestelmissä, kuten esim. patteri- ja maalämmitystaloissa. Lisäksi NIBE UKV:n avulla lämmitysjärjestelmään voidaan tehdä tarvittaessa jatkuva kierto. NIBE UKV 200on EPS -ympäristöystävällisellä solumuovilla eristetty teräsastia ja sen ulkokuori on valkoista muovia. NIBE UKV on helppo asentaa, sillä sen kaikki putkiliitokset ovat helposti käsiteltävissä. NIBE UKV 200 on lattiamalli säädettävillä jaloilla ja varaajaa voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin: Vesitilavuuden lisääminen: Lämpöpumppujen yhteydessä tarvittava tilavuus on n. 10 l/kW eikä monellakaan lämmitysjärjestelmällä ole tätä tilavuutta. Toimivuusongelmien välttämiseksi tilavuutta lisätään silloin NIBE UKV -varaajalla. Virtauksen nostaminen: Jos lämpövirta laskee hallitsemattomasti asennetaan NIBE UKV -varaaja välisäiliöksi, mikä takaa virtauksen lämpöpumppuun sekä mahdollistaa riittävän virtauksen lämmitysjärjestelmässä.

Puskurivaraaja Nibe UKV 200, Tammiston poistotuote

  • Tilavuus: 200.0 litraa
  • Tammiston poistotuote

Lämpönapsahdusten eliminointi:

  • Joissakin asennuksissa esiintyy ns. lämpönapsahduksia lämpötilamuutosten aiheuttamien liikkeiden seurauksena. Tilapäisten lämpötilan muutosten eliminoimiseksi asennetaan NIBE UKV -varaaja lämmitysjärjestelmään.
  • Tilavuus 200 litraa
  • Max käyttöpaine 6 bar
  • Lämpötila 16-95 °C
  • Paino 80 kg
  • Ei vaihto- ja palautusoikeutta
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset