Philips Disney

Philips Disney tuotteet edullisesti

Philips Disney on sarja upeita, innovatiivisia lastenvalaisimia, jotka aktivoivat lapsesi mielikuvitusta, tuovat turvallisuuden tunnetta ja kestävät samalla monenlaiset arjen kolhut. Hyvin suunnitellut valaisimet kehittävät lapsen mielikuvitusta ja lisäävät päivittäiseen elämään juuri sopivasti sadun tunnelmaa. Disney-valaisinten joukosta löydät monenlaiset tutut hahmot, jotka ovat varmasti lapsen mieleen. Tutustu Netraudan valikoimaan ja poimi ostoskoriisi lamput niin lapselle kuin vauvallekin.

Hanki laadukkaat Philips Disney lastenhuonevalaisimet netistä

Kun kaksi laadukasta, tunnettua ja luotettavaa merkkiä kohtaa, ei tuloksena voi olla muuta kuin huippuluokan tuotteita: korkealuokkaisesta teknisestä osaamisestaan tunnettu Philips on kehittänyt lastenhuoneeseen erilaisia valaisimia, joiden aiheet ovat lapsille tuttuja kaikkialla maailmassa tunnetuista Disneyn tarinoista ja elokuvista. Katosta riippuva Disney-valaisin ilahduttaa lasta ja saa hänet elämään uudestaan mieluisimmat tarinat, joissa seikkailee niin viileitä supersankareita kuin ihania prinsessojakin. Teknisiltä ominaisuuksiltaan valaisimet ovat huippuluokkaa, ja ne on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä.

Disney lamppu turvallisista materiaaleista

Philips Disney -lamput on suunniteltu lapsia varten. Niiden materiaalivalinnoissa on panostettu turvallisuuteen. Lamput ovat käytössä luotettavia, sillä ne eivät kuumene liikaa eivätkä rikkoonnu pienistä arjen kolhuista. Leikkisät aiheet ovat peräisin lapsille tutuista tarinoista, ja vauvan valaisimissa on hauskoja mobilemaisia osasia, joita on mukava katsella sängystä käsin. Näiden valaisimien ansiosta lapsesi lempihahmot tulevat osaksi hänen päivittäistä arkeaan, mikä puolestaan virkistää mielikuvitusta ja tuo miellyttävän turvallisuuden tunteen myös illan hämärtyessä. Philips Disney tarjoaa lapsesi arkeen monta mukavaa hetkeä – laita siis tilauksesi matkaan jo tänään!

Laskeva

41 Nimike(ttä)

Laskeva

41 Nimike(ttä)