Aitaelementti Tuhti OUTLET A201 1800x900 mm hienosahattu pystylauta + koristeristikko

Tuotenumero: TAM-A201T
104,00 €
57,20 €
TAI

Supertarjous on voimassa 12.12.2016 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: 2-5 päivää

Seuraava toimituspäivä: 07.08.2017

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 14,90€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset ovat 14,90 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Supertarjous
ALE!
-45 %

Lisää kuvia

Kuvaus

Tuotteen Aitaelementti Tuhti OUTLET A201 1800x900 mm hienosahattu pystylauta + koristeristikko kuvaus

Nyt Tammiston Puun talouslaatuiset OUTLET-tuotteet shokkihintaan. Talouslaatuiset tuotteet ovat hieman harmaantuneita, sisältävät ns. väripoikkeamia, jotka häviävät näkyvistä maalaamalla tai värillisellä öljyllä öljyämällä. Osassa tuotteita on myös oksanpaikkoja, eivät käytössä juuri vaikuta. Tuotteilla ei palautus eikä vaihto-oikeutta.

Tammiston Puun Tuhti-aita on aitaelementti, jonka yläosaa keventää koristeellinen ristikko. Puu on hienosahattua ja painekyllästettyä, suomalaista mäntyä. Aitaelementin koko on 1800x900 mm. Pystylaudoituksen vahvuus on 21 mm.

Aita helposti elementeistä

Tammiston Puun aitaelementeillä saat pihaasi toiveidesi mukaiset kehykset. Tolpilla ja tolpanhatuilla sekä yläosan koriste-elementeillä voit vaikuttaa aidan rakenteeseen ja kokonaiskorkeuteen. Pintakäsittelyllä viimeistelet aidan ulkoasun mieleiseksesi. Tonttien väliseksi raja-aidaksi voi riittää jo 60 cm korkuinen aita, näkösuojaksi tarvitaan 120 cm (istumakorkeus) tai 180 cm (seisomakorkeus) korkuinen aita.

Piharakennemallistossa paljon yhdistelymahdollisuuksia

Tammiston Puun piharakennemalliston osista voidaan yhdistellä ja koota yksilöllinen kokonaisuus erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Pienikokoisista elementeistä saat tyylikkäät aita- tai terassikokonaisuudet rivitalo- ja kaupunkipihoille ja vastaavasti suurikokoiset elementit voivat toimia näkösuojina tai jopa meluaitoina. Mallisto säilyy ajattomana ja uudet osat sopivat myös vanhojen osien jatkoksi.

Tammiston Puu Oy:n piharakenteet ovat kotimaisia ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Puiset pihatuotteet on valmistettu tiukkasyisestä, suomalaisesta männystä ja kyllästysaineena käytetään vain ympäristöystävällisiä AB-luokan kyllästeitä.

Aitaelementti Tuhti OUTLET A201 1800x900 mm hienosahattu pystylauta + koristeristikko

  • Tuotemerkki: Tammiston Puu
  • Korkeus: 900 mm
  • Leveys: 1800 mm
  • Syvyys: 70 mm
  • Käyttötarkoitus: Aidat

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset