Vihtaovet – edullisesti netistä

Vihtaovet on suomalainen laatubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset lasiovet, suihkukulmat ja -seinät. Laadukkaat materiaalit ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat tuotteiden kestävyyden, turvallisuuden ja tyylin. Luo tilan tuntua, avaruutta ja valoisuutta kotisi eri huoneisiin erittäin luotettavilla ja pitkäikäisillä Vihtaovet-tuotteilla. Selaa Netraudan kattavaa valikoimaa ja valitse omat suosikkisi muutamalla klikkauksella.

Vihtaovet on varma valinta kylpyhuoneeseen

Oletko huomannut, miten hyvin sijoitettu suihkuseinä, tilanjakaja tai suihkukulmaus poistaa hukkaneliöitä ja tuo samalla avaruuutta ja valoa kylpyhuoneesen? Vihtaovet-valikoimasta löydät innovatiiviset, kotimaiset ratkaisut tilaa jakamaan ja käytännön arkea helpottamaan. Karkaistusta turvalasista valmistetut tuotteet ovat käytössä erittäin luotettavia. Laaja mallivalikoima takaa, että löydät varmasti omaan projektiisi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Myös tuotteiden asennus on helppoa ja vaivatonta näppärien ohjeiden ansiosta.

Tyylikkäät lasiovet ja -seinät monissa eri sävyissä

Pelkistetty standardivaihtoehto voi sopia moneen kohteeseen, mutta tämä tuotemerkki vie suunnittelun askelta pidemmälle. Vihtaovet tiedostaa, että haluat luoda kotisi tiloihin oman persoonallisen ilmeen ja tyylin. Siksi tuotteet ovat saatavilla monissa eri sävyissä ja mitoissa. Tuotekehityksessä on panostettu myös käytännöllisyyteen. Tuotteiden yksityiskohdat on suunniteltu siten, että ne helpottavat arkeasi ja tekevät kodin tiloissa oleskelusta miellyttävää. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa, joten tuet samalla valinnallasi myös kotimaista työtä. Ota käyttöön Vihtaovet – saat laatua tyylistä tinkimättä!

Laskeva

1-52 / 252

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5

Laskeva

1-52 / 252

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 5