Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Keittolevyt

  • 1

1-29 / 29

29 tuotetta

  • 1

1-29 / 29

29 tuotetta

Keittolevyt

Keittolevy on toimiva ratkaisu pieneen keittiöön, vapaa-ajan asunnolle ja tilanteisiin, joissa ruoanlaittoon tarvitaan ylimääräistä tehoa. Netraudan valikoimasta löydät niin sähkö- kuin kaasukäyttöiset modernit keittolevyt helposti ja nopeasti. Oli tarpeesi sitten kompakti, yhden keittoalueen induktioliesitaso tai kolmen polttimon kaasuliesitaso, löydät omasi varmasti valikoimastamme. Selaa tuotteita ja tee tilauksesi jo tänään!

Näppärät ja turvalliset keittolevyt Netraudan valikoimasta

Kaikissa keittiöissä ei ole tarvetta neljän keittoalueen liedelle. Pienessä kerrostalokeittiössä, mökillä tai kakkosasunnolla kiinteästi asennettavaksi liesitasoksi voi hyvinkin riittää kahden keittolevyn kokonaisuus. Siirrettävä pieni keittolevy taas on suureksi avuksi silloin, kun haluat nopeasti lisätehoa ruoanlaittoon ja tarvitset lisää keittoalueita. Siirrettävät miniliesitasot ovat hyödyllisiä myös tilanteissa, joissa varsinaista keittiötä ei ole ollenkaan. Monipuolisesta valikoimastamme löydätkin niin kaasukäyttöiset, keraamiset kuin induktioliesitasot muutamalla hiiren napsautuksella. Taatusti turvalliset, tunnettujen merkkien valmistamat tuotteet helpottavat arkeasi. Kaikki kaasuliedet on varustettu liekkivahdilla ja sähköliesissä on uudenaikaisia ja energiaa säästäviä toimintoja, joista on varmasti hyötyä päivittäin. Valitse siis oma suosikkisi ja optimoi ruoanlaitto, missä oletkin!

Laadukkaat keittolevyt eri käyttökohteisiin erittäin kilpailukykyiseen hintaan

Mikä on tärkein kriteerisi keittolevyn valinnassa? Jos se on liikuteltavuus, löydät valikoimastamme sähkökäyttöiset keraamiset ja induktiotasot tai kaasukäyttöiset polttimot, jotka voit ottaa kätevästi mukaan esimerkiksi mökille, matkalle tai retkelle. Valittavanasi on tuotteesta riippuen yhdestä kolmeen keittoaluetta. Näistä keittolevyistä on paljon hyötyä myös tilanteissa, joissa ruokaa on laitettava suuremmalle porukalle ja tarvitset siksi nopeasti lisätehoa keittiöösi. Ylimääräinen liesitaso onkin nopea, vaivaton ja todella edullinen ratkaisu. Jos tärkein kriteerisi on optimoida pienen keittiön tai mökin keittonurkkauksen toimivuus, kalusteisiin asennettava kahden keittolevyn kokonaisuus on luonnollinen valinta. Nykyaikainen induktioteknologia tai keraaminen liesi ovat vanhoihin valurautaisiin keittolevyihin verrattuna taloudellisia ja energiatehokkaita ratkaisuja. Panosta nyt toimivampaan arkeen ja tilaa turvalliset ja hyvälaatuiset liesitasot pieneen keittiöön Netraudasta aina edulliseen hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.