Kun kaipaat tukea ja neuvoja - olemme täällä!

Asiakaspalvelu

Kysyttävää tilauksesta tai toimituksesta?

Asiakaspalvelumme auttaa!

Myyntipalvelu

Oletko tilaamassa tai etsitkö oikeaa tuotetta?

Ota yhteys myyntipalveluun!


Tutustu ohjeisiimme, usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä. Suosi yhteydenotossa lomaketta, joka huolellisesti täytettynä on nopein tapa edistää asiasi selvitystä. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä myös sähköpostitse tai puhelimitse.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Yhteydenotto sähköpostitse tai puhelimitse

Jotta asiasi käsittely olisi mahdollisimman tehokasta, tarvitsemme tilausnumerosi. Liitä tilausnumero viestiin tai etsi se ennen soittoa. Löydät tilausnumeron tilausvahvistukselta.


Liitä viestiin lomakkeessa pyydetyt asiat ja lisää tarvittaessa kuvia tai muuta liitteitä.

029 1800 220
MA - PE klo 8.30-19.30
Puhelinpalvelussa otamme ylös asiaasi koskevat tiedot, jonka jälkeen palveluhenkilömme aloittaa käsittelyn. Olemme sinuun yhteydessä käsittelyn edetessä. Puhelun hinta 8,4snt/min.

Netrauta Asiakaspalvelu - Usein kysyttyä

Missä asioissa asiakaspalvelu auttaa?
Netraudan asiakaspalvelu on apunasi kaikissa tilauksen jälkeen heräävissä huolissa ja ongelmissa. Ota yhteyttä, jos haluat peruuttaa tai muokata tilaustasi. Tai jos kaikki ei toimituksen kanssa mennytkään niin kuin piti, teemme kaikkemme, jotta tilanne saadaan korjattua mahdollisimman nopeasti. Kun olet tilaamassa tuotetta, ja tarvitset lisätietoa tai apua tilaamisessa, ole yhteydessä myyntipalveluun.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16