Inspiroivat yhteistyöt

Netraudan yhteistyöprojektit inspiroivat sisustamaan, remppaamaan ja rakentamaan. Tuttuja kasvoja vilahtelee niin valkokankaalla, TV:ssä kuin YouTubessakin ja mukana menossa verkkokaupan päätähdet eli huipputuotteet ja tuotemerkit. Tutustu ja innostu laittamaan koti uuteen uskoon!

Eeddspeaks mökkiyhteistyö

Eeddspeaksin mökkiprojekti

Netrauta ja suomalaisen vlogaamisen pioneeri Eetu "Eeddspeaks" Pesonen yhdistivät voimansa! Eedspeaksin mökille toteutettiin Netraudan asennuspalvelun kanssa mm. uusi terassi ja upea palju. Lisäksi Eetulle toimitettiin kesän hittituote SUP-lauta!

Katso video Eeddspeaksin mökkiprojektista!
Sami Kuronen remonttiyhteistyö

Sami Kurosen sauna- ja kylpyhuoneremontti

Netraudan asennuspalvelu toteutti huikean spa-osaston Sami Kurosen kotiin. Mukana projektissa oli myös Perttu Sirviö ja Riia Lankinen.

Katso videot ja kuvat upeasta muutoksesta!
Se Mieletön Remppa

Se Mieletön Remppa

Netrauta oli pääyhteistyökumppanina poskettomassa remppaleffassa! Onhan remppaaminen “se meidän juttu” ja meiltä löytyy tuotteet, palvelu ja vinkit monenmoisiin remppahaasteisiin.

Tutustu mielettömään remppaelokuvaan!
Jaajo Linnonmaa / Bricco

Jaajo Linnonmaa / Bricco

Maaliskuussa 2020 Helsinkiin avattiin uusi italialainen Bricco-viinibaari. Jaajo Linnonmaan apuun riensi ketkäs muutkaan kuin Remonttipiiskuri Perttu Sirviö sekä Netrauta.

Lue lisää Bricco-viinibaarista
Remonttipiiskuri TV-sarja

Remonttipiiskuri

Remonttipiiskuri laittoi kymmenen suomalaisperheen kodin kuntoon kolmessa päivässä! Netrauta on ohjelman teossa vahvasti läsnä ja jokaiseen jaksoon toimitettiin tuotteet Netraudasta.

Tutustu Remonttipiiskuri-sarjaan

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16