Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:
Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti – Unelmasta toteutukseen

Meillä Netraudassa kylpyhuone on aina ollut lähellä sydäntä – ja onhan meillä Suomen kattavin kylpyhuonetuotteiden valikoima. Kylppäriasiantuntijoina tarjoamme myös sauna- ja pesuhuoneremontit Uudellamaalla ja Pirkanmaalla. Toteutamme remontit halutessasi alusta loppuun, aina suunnittelusta pyyhekoukun asentamiseen asti. Pyydä remonttitarjous, vastaamme 1-2 arkipäivän sisällä!

Tarjous parissa päivässä ja työt aloitetaan nopealla aikataululla

Haluamme olla mukana kotisi ja kylpyhuoneesi unelmien toteuttamisessa. Teemme kylpyhuoneremontista sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Halutessasi hoidamme kaiken, jolloin pääset nauttimaan uudesta kylpyhuoneesta ilman stressiä. Remonttipalvelumme toimii PK-seudulla ja Pirkanmaalla. Toteutamme saunaremontit, pesuhuoneremontit, WC-remontit sekä kodinhoitohuoneen remontit niin, että aikataulu ja hinta pitävät.

Tarjous ja suunnittelu

Tarjous ja suunnittelu

Täytä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä remonttimyyjään. Jo muutamalla tiedolla voimme antaa sinulle alustavan tarjouksen remontista vain 1-2 arkipäivän sisään. Samassa yhteydessä selvitetään suunnittelu- ja materiaalitarpeet, sekä sovitaan ilmainen kartoituskäynti remonttikohteeseen.

Kartoituskäynnillä tarkastetaan mitat, töiden laajuus ja yksityiskohdat. Tarjousta tarkennetaan tarpeen mukaan kartoituskäynnin jälkeen. Näin remontin kokonaistarve on selkeä, tarjous pitävä ja yllätyksiltä vältytään. Remonttipalveluumme kuuluu suunnittelu, joka kattaa pohjakuvat. Haluamme tehdä kylpyhuoneestasi toiveidesi ja budjettisi mukaisen!

Remontin toteuttaminen

Remontti ammattilaisten toteuttamana

Pyrimme aina löytämään asiakkaan aikatauluun sopivan ajankohdan remontille. Sovimme etukäteen remontin arvioidun keston. Ammattilaisemme hoitaa remontin remonttivastaavan johdolla, joka on yhteyshenkilösi koko remontin ajan.

Eri työvaiheet kirjataan ja asiakasta informoidaan remontin eri vaiheista. Pidämme asiakkaan tietoisena remontin etenemisestä sähköisen remonttipalvelun kautta. Voit olla tämän helppokäyttöisen sovelluksen avulla suoraan yhteydessä eri työvaiheita suorittavaan ammattilaiseen tai remonttivastaavaan.

Lopputarkastus ja kohteen luovutus

Lopputarkastus ja kohteen luovutus

Toteuttamamme remontit dokumentoidaan ja eri työvaiheet valokuvataan. Lopuksi remontista koostetaan asiakkaalle pdf-dokumentti, jossa luetellaan toteutetut työt ja käytetyt materiaalit. Tämä dokumentti on hyödyllinen seuraavissa remonteissa tai kun asuntoa myydään.

Asiakas hyväksyy remontin ja remontista tehdään asianmukaiset luovutusasiakirjat. Avaimet käteen ja voit nauttia uudesta kylpyhuoneestasi!

Remonteillamme on 5 vuoden takuu!

Kylpyhuoneremontti

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista

Kylpyhuoneremontti

Me toteutamme remonttisi

Ammattilaisillamme on vankka kokemus ja viimeisin tieto. Voit luottaa siihen, että työt tehdään rakennusmääräysten mukaan ja kotiasi kunnioittaen. Remonttisi yhteyshenkilönä toimii remonttivastaava, joka huolehtii aikataulusta ja remontin sujuvuudesta.

Mikko

Remonttivastaava
Mikko Heikura
mikko.heikura@netrauta.fi

Remonttimyyjämme apunasi

Etkö tiedä mistä lähteä liikkeelle? Suunnitellaan yhdessä kylppäriremontti, joka istuu toiveisiin ja budjettiin. Remonttien ammattilaiset miettivät kohteeseesi sopivat, kustannustehokkaat ratkaisut ja tuotteet. Ota yhteyttä remonttimyyjiimme ja sovi tapaaminen Showroomiin tai etätapaaminen.

Timo

Tammisto Showroom
Timo Uosukainen
040 713 9802
timo.uosukainen@netrauta.fi

Susanne

Ideapark Showroom
Susanne Hänninen
050 409 5841
susanne.hanninen@netrauta.fi

Mistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu?

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin kalleimmista remonteista. Remontin hinta koostuu pintamateriaaleista, kalusteista sekä työstä. Työn osuu on tavallisesti 30-50% kokonaiskustannuksista. Materiaalien osuus vaihtelee paljon – fiksuilla valinnoilla voidaan remontista saada erittäin kustannustehokas. Materiaaleissa ei kuitenkaan kannata tinkiä liikaa laadun kustannuksella. Työn osuudessa mm. muutokset rakenteisiin, laattoittaminen erikoisladonnalla sekä vesipisteiden ja viemärin paikkojen muutostyöt nostavat neliöhintaa. Huomaa myös, että voit saada verotuksessa kotitalousvähennystä remontin työn osuudesta.

Alla on esimerkkejä eri kokoisten kylpyhuoneiden remonteista. Jokainen kylpyhuoneremontti on kuitenkin erilainen ja kustannukset ovat aina yksilölliset. Pyydä tarjous ja me selvitämme mitä sinun kylpyhuoneremonttisi tulisi maksamaan. Teemme alustavan tarjouksen jälkeen kartoituskäynnin, jossa vielä tarkennetaan kohteessa tehtävät työt ja niiden laajuus.

Kylpyhuoneremontti - Hintaesimerkki 1

Hintaesimerkki 1 – KPH 5 m²

Sisältää vanhan kylpyhuoneen purun, tarvittavat tasoituksen seiniin ja lattiaan, vesieristyksen, seinä-WC-kotelon asennuksen ja levytyksen, katon uusimisen, laatoitustyöt, putki- ja sähkötyöt sekä kalusteiden, suihkun, suihkuseinän, kylpyhuonetarvikkeiden ja pyyhekuivaimen asennukset.

Hinta 7800 € (ilman materiaaleja)

Kylpyhuoneremontti - Hintaesimerkki 2

Hintaesimerkki 2 – KPH 4,5 m² + sauna 4,4 m²

Sisältää vanhan kylpyhuoneen ja saunan purun, tarvittavat tasoituksen seiniin ja lattiaan, vesieristyksen, seinä-WC-kotelon asennuksen ja levytyksen, katon uusimisen, laatoitustyöt, saunan seinien paneloinnin, lauteiden asennuksen, putki- ja sähkötyöt sekä kalusteiden, suihkun, suihkuseinän ja kylpyhuonetarvikkeiden asennukset.

Hinta 11 000 € (ilman materiaaleja)

Kylpyhuoneremontti - Hintaesimerkki 3

Hintaesimerkki 3 – KPH 10 m²

Sisältää vanhan kylpyhuoneen purun, tarvittavat tasoituksen seiniin ja lattiaan, vesieristyksen, seinä-WC-kotelon asennuksen ja levytyksen, katon uusimisen, laatoitustyöt, putki- ja sähkötyöt sekä kalusteiden, suihkun, suihkuseinän, kylpyhuonetarvikkeiden, poreammeen ja pyyhekuivaimen asennukset.

Hinta 13 400 € (ilman materiaaleja)

Netraudan kylpyhuoneremontti - Usein kysyttyä

Kuinka paljon kylpyhuoneremontti maksaa?
Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa huoneen koko, remontin laajuus sekä materiaalit. Yleensä hinta vaihtelee n. 15 000 – 40 000 € välillä, mutta jokainen kylpyhuoneremontti on yksilöllinen ja hinta on laskettava aina erikseen kohteen mukaan. Netraudasta saat nopeasti tarjouksen kylpyhuoneesi remontoinnista. Täytä lomake ja saat alustavan tarjouksen 1-2 arkipäivän sisään.

Tietoa ja inspiraatiota

Sami Kuronen remonttiyhteistyö

Sami Kurosen kylppäriremontti

Netraudan asennuspalvelu toteutti huikean spa-osaston Sami Kurosen kotiin.

Katso videot ja kuvat Samin upeasta saunasta ja kylpyhuoneesta
Pyyhekuivaimen valinta

Pyyhekuivaimen valinta

Monipuolinen pyyhekuivain tekee kosteista pyyhkeistä ja muista tekstiileistä nopeasti ihanan kuivia ja lämpimiä.

Lue mitä tulisi huomioida ennen pyyhekuivaimen ostamista
Ratkaisut saunan valaistukseen

Ratkaisut saunan valaistukseen

Valo tekee tilan - myös saunassa! Kerromme mitä mahdollisuuksia saunan valaistukseen löytyy ja mitä pitää ottaa huomioon.

Lue vinkit saunan valaistuksen suunnitteluun

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.