Ideal Keittiöt

Laadukkaat keittiöt edullisesti Suomen nopeimmalla toimitusajalla!

Ideal Keittiöt - Mittatilauskalusteet ja ammattitaitoisen suunnittelupalvelun, nopeasti ja edullisesti. 

Ideal Keittiöt on kalustanut jo yli 300 000 kotia viimeisen 27 vuoden aikana. Näiden suomalaisten laatukeittiöiden ja muiden kalusteiden juuret löytyvät Pohjanmaalta. Monipuolinen keittiömallisto kattaa eri materiaalit, värit ja tyylit aina modernista tai romattisesta ihan siihen mitä sinä kotiisi haluat. Ideal Keittiöt toteutetaan aina tapeisiisi, budjettiisi ja makuusi sopivaksi yhdessä suunnittelijoidemme kanssa. Kattavasta kalustevalikoimasta saat tilattua samalla myös säilytysjärjestelmät kodin eri tiloihin sekä mittatilauksella toteutetut ratkaisut kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen.   

Tutustu Ideal Keittiöiden lukemattomiin ovimalleihin, tasovaihtoehtoihin sekä tyylikkäisiin vetimiin Tammiston Showroomin tai Ideaparkin Showroomin Ideal Keittiöt -toimipisteessä. 

Ideal-keittiöt Ideal-keittiöt
Ideal-keittiöt
Ideal-keittiöt

Ajatuksesta keittiöksi!

Ideoi, unelmoi, suunnittele. Me teemme siitä totta - jopa viikossa.

Laadukas, kotimainen keittiö nopeasti toimitettuna. Click-rungon ansioista myös kasaus onnistuu vaivattomasti!

Ideal-keittiöt

Ovet, tasot ja vetimet -25%!

Voimassa 1.-.30.11.2023. Kysy lisää kampanjaehdoista myyjältä. *Kampanja ei koske verkkokaupan tuotteita.

Keittiösuunnittelu yhdessä ammattilaisten kanssa - Ilmaiseksi ja vaikka helposti etänä!

Älä viivyttele vaan varaa ilmainen suunnitteluaika jo tänään. Keittiön suunnittelu ja tilaaminen ei aina vaadi vierailua myymälässä. Ammattilaisen avulla saat keittiöunelmat toteutettua turvallisesti etäyhteyksien avulla jokainen yksityiskohta huomioon ottaen. Olethan rohkeasti yhteydessä!

Mieti ensin mitä keittiöltäsi haluat, mitkä toiminnot ovat tärkeimpiä ja miten sen tulisi palvella käyttäjiään. Suunnittelupalvelumme auttaa tämän jälkeen sinua löytämään parhaat ratkaisut helposti ja nopeallakin aikataululla - ja tietenkin maksutta! Kun valmistaudut suunnitteluun tulee aika yhdessä suunnittelijan kanssa käytettyä tehokkaasti ja suunnitelmasta tulee toiveidesi mukainen. Etäsuunnittelu voidaan hoitaa esimerkiksi videoneuvotteluna. Mahdolliset lähitapaamiset sovitaan Netraudan Showroomien Ideal Keittiöt -toimipisteisiin Tammistoon tai Ideaparkiin. Keittiösuunnittelu ei velvoita sinua mihinkään. 

Ole yhteydessä keittiömyyjäämme ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Ideal-keittiöt

Tammisto Vantaa

Katariina Raivio
050 442 0689
katariina.raivio@netrauta.fiVaraa suunnitteluaika Tammistoon >


Ideal-keittiöt

Ideapark Lempäälä

Susanne Hänninen
050 409 5841
susanne.hanninen@netrauta.fiVaraa suunnitteluaika Ideaparkiin >

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.