BLACK FRIDAY Final Sale - vuoden suurimman ALEn jatkoa jäljellä:
Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Netrauta tarjoaa asiakaslähtöistä ja laadukasta sisustussuunnittelua Uudenmaan alueella. Sisustussuunnittelijamme Riia Lankinen huomioi asiakkaiden erilaiset tarpeet ja toteuttaa yksilölliset suunnitelmat yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa aika aloitustapaamiseen!

Hyvin suunniteltu ja toimiva koti sekä esteettinen sisustus ovat sijoitus koko perheen hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Kaipaatpa sitten apua pintamateriaalien valintaan tai koko kodin uudistamiseen, olemme toiveistasi tinkimättä suunnittelemassa unelmiesi kotia. Yhdessä Netraudan sisustussuunnittelijan Riian kanssa kotiin löydetään haaveitasi ja budjettiasi vastaavat ratkaisut.

Olemme apunasi kylpyhuoneremontin, keittiöremontin, pintaremontin ja muiden kodin uudistusten suunnittelussa. Useissa kohteissa hyvällä suunnittelulla voidaan säästää rahaa niin materiaali- kuin työkustannuksissakin.

Riia Lankinen

Varaa aika aloitustapaamiseen sisustussuunnittelija Riian kanssa

Sisustussuunnittelu aloitetaan tunnin aloitustapaamisesta sisustussuunnittelijan kanssa Tammiston Showroomissa. Suunnittelutapaamisen aikana kartoitetaan kohde, toiveet, budjetti ja muut remonttiin tai uudistusprojektiin liittyvät asiat.

Mukaan kannattaa ottaa pohjakuvat, kuvia nykytilanteesta sekä mahdollisia mallikuvia mieluisista tyyleistä tai materiaaleista. Tammiston Showroomissa pääsee myös heti tutustumaan erilaisiin tuotteisiin ja pintamateriaaleihin yhdessä suunnittelijan kanssa.

Suunnittelutapaamiseen varataan aikaa yksi tunti ja sen hinta on 69 € (laskutetaan etukäteen). Tapaamisen jälkeen saat 2-3 arkipäivän sisään tarjouksen sisustussuunnitelman toteuttamisesta. Tilatessasi tarjotun sisustussuunnitelman Netraudalta, sinulle hyvitetään suunnittelutapaamisen maksu. Sisustussuunnittelu on saatavilla Uudenmaan alueella.

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä 2-5 arkipäivän sisään sopiaksemme ajan suunnittelutapaamiseen Tammiston Showroomiin. Voit halutessasi ehdottaa sinulle sopivia ajankohtia suunnittelutapaamiselle.

Ota yhteyttä ja varaa suunnitteluaika

Esimerkkejä Netraudan ja Riian sisustusyhteistöistä

Lenni-Kalle Taipaleen terassiremontti

Lenni-Kalle Taipaleen terassiremontti

Jazzpianisti ja säveltäjä Lenni-Kalle Taipaleelle tehtiin tyylikäs musta terassi, joka kutsuu poreisiin, grillaamaan ja viettämään rentoja kesäpäiviä.

Katso video ja kuvat mustasta terassista!
Sami Kuronen remonttiyhteistyö

Sami Kurosen sauna- ja kylpyhuoneremontti

Netraudan asennuspalvelu toteutti huikean spa-osaston Sami Kurosen kotiin. Uudistuksen suunnitteli sisustussuunnittelija Riia Lankinen.

Katso videot ja kuvat upeasta muutoksesta!
Mmiisas & Tomas Toimistoremontti

Mmiisas & Tomas Toimistoremontti

Someammattilaisten toimisto remontoitiin uuteen uskoon Netraudan asennus- ja suunnittelupalvelun toimesta.

Katso videot ja kuvat huikeasta lopputuloksesta!
Jaajo Linnonmaan Bricco-viinibaari

Jaajo Linnonmaan Bricco-viinibaari

Netrauta oli apuna Jaajon ravintolan remontissa. Uusi ravintola avattiin Turkuun tammikuussa 2022.

Katso upeat kuvat valmiista Bricco-ravintolasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-20.00 | La 10-18