Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!
Vappu Pimiän mökille puucee

Perttu Sirviö asentaa puuceen Vappu Pimiän mökille

Mitä tapahtuikaan, kun remonttisankari Perttu Sirviö kävi asentamassa Lillevillan puuceen suosikkijuontaja Vappu Pimiän kesäpaikalle? Selvittiinkö huussiprojektista ilman kommelluksia ja kuinka kauan pystytyksessä kesti?

Humoristisia tilanteita ja tahatonta tilannekomiikkaa riittää kolmiosoisen YouTube-sarjan jokaisessa jaksossa, kun Perttu laittaa ”haisemaan” Vapun mökillä. Lopussa kiitos seisoo ja Vappu saa tehdä lopputarkastuksen yhdessä Pertun kanssa. Tuliko huussista Vapun toiveiden mukainen ja millaista käyttöä sille onkaan luvassa? Katso koko sarja!

Vappu Pimiän puucee - Luoman Lillevilla
Netrauta toimitti Vapun mökille yhden Suomen suosituimmista huussipaketeista. Puucee Lillevilla Toilet 13 on harjakattoinen mökkipihojen klassikko. Laadukas 1,7 m² puucee toimitetaan puuvalmiina, joten ulkohuussin ulko- ja sisäpinnat voi maalata tai käsitellä haluamallaan tavalla omaan mökkiympäristöön sopivaksi.
Vappu Pimiän puucee - Biolan
Toimitukseen lisättiin Biolanin kompostikäymälä Eco, joka on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Sen tilavuus on 200 litraa ja toimiakseen se ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää. Se on siisti ja nopea, sillä se saavuttaa katekompostivaiheen jo 6 viikossa! Tiesitkö, että käsien puhdistamiseen tai intiimihygieniaan tarkoitetut kosteuspyyhkeet voi myös laittaa tähän suosikkikäymälään?

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.