Jätevaunut

1-70 / 70

70 tuotetta

1-70 / 70

70 tuotetta

Jätevaunut

Keittiö on kodinhoidon sydän, ja siten se on usein myös paikka, jossa jätteiden järjestely ja säilytys tapahtuu. Kätevä ratkaisu jätteiden säilytykseen on jätevaunu, jonka voi sijoittaa esimerkiksi allaskaapin alaosaan tai muuhun käytännölliseen paikkaan. Toimivassa jätevaunussa erilaisille jätteille on omat lokeronsa. Jätteiden sijoittelu ja organisointi kannattaa huomioida jo keittiösuunnittelun alkumetreillä. Myös vanhemman keittiön toiminnallisuutta voi parantaa jätteenkäsittelyjärjestelmän päivityksellä. Helpota kierrätystä ja jätteiden hallintaa tilaamalla Netraudan verkkokaupasta kotiisi sopiva jätevaunu!

Hyvin organisoitu jätevaunu houkuttaa kierrättämään

Kierrättäminen on olennainen osa ekologista elämäntapaa. Pienillä teoilla kierrättämisestä voi tehdä vaivattoman päivittäisen rutiinin. Esimerkiksi toimiva jätevaunu helpottaa oikeiden valintojen tekemistä. Kun erilaisille jätteille on omat lokosensa, syntyy vähemmän sekajätettä. Tehokkaalla kierrättämisellä sekajätteen määrä saattaa vähentyä jopa siinä määrin, että sekajäteastian tyhjennysväliä voidaan pidentää, mikä puolestaan säästää rahaa.

Jätevaunussa käytännöllisyys on valttia

Jätevaunun toimivuus vaikuttaa jokapäiväisen arjen sujumiseen. Netraudan valikoimista löydät kaikenlaiset jätteenkäsittelyn ratkaisut aina jätevaunuista erillisiin jäteyksiköihin ja jätesangon kansiin. Tarjolla on muun muassa ulosvedettäviä jätevaunuja, joiden käyttö on helppoa. Vaunua valitessa kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten vaivatonta jätteiden tyhjentäminen on. Jätevaunu myös likaantuu helposti, joten sen puhdistamisen tulisi olla yksinkertaista. Lisäksi jätevaunun valintaan vaikuttaa käytettävissä olevan tilan määrä. Netraudasta löydät jätevaunut ja muut jätteiden lajitteluun tarvittavat kalusteet niin pieneen kuin suurempaankin keittiöön. Valitse ja tilaa keittiösi mittoihin sopiva jätevaunu jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16