Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Mökkilämmittimet ja pientuulivoimalat

Mökki on suurimmalle osalle suomalaisista tärkeä paikka palautumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Mökeiltä myös vaaditaan nykyään yhä enemmän, sillä mökillä halutaan viettää myös pitkiä ajanjaksoja. Ympärivuotisessa käytössä olevalla mökillä tarvitaankin toimivaa lämmitysjärjestelmää. Mökkilämmittimet tarjoavat yhden vaihtoehdon mökin lämmittämiseen ilman sähköä. Kesämökin lämmitysvinkeistä saat lisätietoa mökin lämmitys- ja tuuletusmenetelmistä.

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

Mökkilämmittimet

Mökkilämmitinmalleja on useanlaisia. Osassa lämmittimistä on kiinteä asennus, kun taas joitakin lämmittimiä voi siirrellä tarpeen mukaan. Kiinteäksi asennettava lämmitin kytketään joko valmiiseen hormiin tai ulkoseinän läpi. Lämmittimissä on myös eroja sen suhteen, miten suuren alueen lämmittämiseen ne ihanteellisesti sopivat. Laadukas lämmitin on turvallinen, eikä sen pinta kuumene polttavaksi. Tällöin lämmitin sopii hyvin myös esimerkiksi lapsiperheeseen. Lämmittimissä on tarjolla useampia värivaihtoehtoja, joista voi valita sävyllisesti omaan sisustukseen parhaiten sopivan tuotteen.

Kauko-ohjaus on nykyaikaa mökkilämmittimissäkin

Moderneja mökkilämmittimiä voi etäohjata kännykän kautta. Tämä ominaisuus on kätevä, kun halutaan, että mökki on paikalle saapuessa mukavan lämmin. Etäohjaus mahdollistaa lämmittimen säätelyn sään mukaan myös pitkän etäisyyden päästä. Mökillä saatetaan haluta pitää yllä pientä peruslämpöä, joka estää kosteuden kertymisen ja pitää vuodevaatteet raikkaina. Etäohjaus auttaa myös peruslämmön säätelyssä. Siirry mökin lämmittämisessä tähän päivään ja valitse kauko-ohjattava mökkilämmitin! Netraudan edullisesta valikoimasta löydät juuri omalle mökillesi sopivan lämmittimen kätevästi ja edullisesti. Tilaa jo tänään ja varmista lämmin mökki itsellesi ja perheellesi!

Myydyimmät tuotteet (10)

-11% Jopa
Juuri nyt!
Tarjous
Kevytpolttoöljylämmitin Wallas 26CC, hormiasennus, eri värejä
2 290,00  alk. 2 049,00 
-11%
Juuri nyt!
Tarjous
Kevytpolttoöljylämmitin Wallas 40CC, hormiasennus, eri värejä
2 390,00  2 139,00 
Kevytpolttoöljylämmitin Wallas 26CC, seinänläpiasennus, kauko-ohjauksella, eri värejä
2 890,00  2 679,00 
★★★★★ ★★★★★
Kevytpolttoöljylämmitin Wallas 40CC, seinänläpiasennus, kauko-ohjauksella, eri värejä
2 990,00  2 769,00 
-10%
Juuri nyt!
Tarjous
Kevytpolttoöljylämmitin Wallas 26CC, seinänläpiasennus, eri värejä
2 490,00  2 229,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.