1-48 / 222

222 tuotetta

1-48 / 222

222 tuotetta

Puhaltimet

Kodin ja muiden tilojen ilmanvaihdolla on merkittävä rooli myös kodin viihtyvyydessä. Uutta kotia rakentaessa kannattaa ilmanvaihtojärjestelmiin kiinnittää erityistä huomiota, sillä hankkimalla alusta alkaen asianmukaiset ja laadukkaat ilmanvaihtojärjestelmät voidaan välttyä monilta ilmanvaihtoon liittyviltä vahingoilta ja mahdollisilta haitallisilta vaikutuksilta. Netraudasta voit hankkia käytännölliset puhaltimet parantamaan kotisi ilmanlaatua edullisesti. Tutustu siis kattavaan valikoimiimme ja tilaa uudet puhaltimet kotiisi!

Laadukkaat puhaltimet moneen eri tarpeeseen

Netraudasta löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita ja monikäyttöisiä puhaltimia, jotka sopivat erinomaisesti osaksi joka kodin ilmanvaihtojärjestelmää. Voit kauttamme ostaa esimerkiksi yhden Paxin valmistamista Passad-ilmanpuhaltimista, joita on mallistossa tarjolla useampiakin. Puhallin on toiminnaltaan varsin monikäyttöinen. Sen lisäksi, että puhallin huolehtii ilman vaihtumisesta, siitä löytyy myös erityinen kosteudentunnistin, joka ilmoittaa automaattisesti ilman liiallisesta kosteudesta tai muista muutoksista ilmassa. Puhaltimen voi hankkia myös täysin automaattisena tai jopa liike- ja valotunnistimien kera. Modernia ja käytännöllistä, eikö vain! Puhaltimien lisäksi voit hankkia Netraudasta myös erilliset ilmastointilaitteet sekä ilmankuivaimet, joiden avulla saat tehostettua kotisi sisäilmaa entistäkin paremmaksi erilaisten olosuhteiden ja vuodenaikojen mukaan.

Johtavien valmistajien puhaltimet tuovat tehoa ilmanvaihtoon

Puhallin on käytännöllinen valinta lisäämään ilmanvaihdon toimivuutta ja tehokkuutta kodissa tai muissa tiloissa. Sen lisäksi, että puhaltimien avulla voidaan parantaa sisäilmaa, niiden avulla voidaan vähentää myös ympäristön kuormittumista muun muassa haitallisten päästöjen takia. Siksi puhallin onkin varma valinta kotiin myös luonnon hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Valikoimissamme olevat puhallinmallit on valmistettu Pohjoismaissa, joten ne palvelevat myös suomalaista ilmanvaihtosysteemiä erinomaisesti. Tarjolla on sekä perinteisiä puhaltimia että kanava- ja seinäpuhaltimia. Ne sopivat myös vaativampiinkin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin kylpyhuoneissa, pesuhuoneissa, pyykkituvissa tai muissa kosteissa tiloissa. Puhaltimet on suunniteltu erityisesti omakoti- ja pientalokäyttöön, eli rakennuksiin, joissa ei ole koneellista ilmanvaihtoa. Puhallin on helposti asennettavissa ilmastointikanavaan, mutta sähköasennuksia suoritettaessa tulee kuitenkin muistaa, että sähköasennustyöt vaativat aina ammattitaitoisen sähköasennus-osaajan. Tutustu nyt valikoimiimme osoitteessa Netrauta.fi ja tilaa sinäkin puhallin osaksi ilmastointijärjestelmää. Nauti puhtaammasta ilmasta kodissasi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.