Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Siirtonurmi ja nurmikon hoito

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

  • 1

1-25 / 25

25 tuotetta

Siirtonurmi ja nurmikon hoito
Onko täydellinen nurmikko sinunkin haaveesi? Laadukas nurmikko tuntuu hyvältä paljaiden jalkojen alla, ja saa aikaan juuri haluamasi tunnelman kesäpihallesi. Hankkiessasi nurmikkotarpeesi Netraudasta voit vapaasti valita juuri omia mieltymyksiäsi vastaavan nurmen, oli mielessäsi sitten siirtonurmi ja nurmikon hoito, tekonurmi tai nurmikonsiemenet. Tilaa omasi jo tänään ja voit pian nauttia kestävästä ja kauniista pihanurmesta, joka kutsuu sinut ulos nauttimaan kesästä!

Siirtonurmi ja nurmikon hoito joka tarpeeseen Netraudasta

Kesä on tietysti ulkona olemisen aikaa, jolloin kaunis ja hyvin hoidettu piha pääsee oikeuksiinsa. Onneksi pihan siisti ilme on nyt entistäkin helpompi saavuttaa erilaisten nurmikkovaihtoehtojemme ansiosta. Meiltä saat erikoissiemenseokset pihan varjoisillekin kohdille, juhlanurmikon siemenet erittäin samettiseen ja tuuheaan lopputulokseen sekä lapsiperheiden suosikin, joka kestää hyvin pelaamista, leikkimistä ja kovaakin kulutusta. Muista myös nurmikon hyvinvointia lisäävät kivennäislannoitteet! Jos nurmikon istuttaminen ei kuitenkaan ole sinun juttusi, tai haluat esittelykelpoisen nurmikon heti, ei syytä huoleen, sillä meiltä löydät ratkaisun tähänkin pulmaan.

Ensiluokkainen siirtonurmi ja nurmikon hoito säästää aikaa ja rahaa

Aikaa ja vaivaa säästävä vaihtoehto on aito Finnnurmi-siirtonurmi. Oikein asennettuna tuotteella on myös laatu- ja kasvuunlähtötakuu! Siirtonurmi varmistaa onnistuneen nurmikon pihallesi ilman tylsää odottelua. Meiltä Netraudasta löydät myös ykkösluokan italialaiset tekonurmet, jotka soveltuvat erinomaisesti pihan maisemointiin sekä urheilukäyttöön. Viimeistele pihasi cappuccinon tai grafiitin värisellä tekonurmella, jolla on sekä aidon nurmen kestävyys että ulkonäkö. Soveltuu myös sisäkäyttöön! Pihan maisemointi ei ole ikinä ollut näin helppoa, joten siitä kannattaa ottaa hyöty irti. Näillä nurmilla kelpaa järjestää grillijuhlat ja muut kesän kutsut, ja missäpäs se silmä mieluummin lepäisikään suvi-iltana kuin oman pihan harmonisessa kokonaisuudessa.

Siirtonurmi – kätevästi kotiin toimitettuna

Upea kesänurmikko on vain muutaman napsautuksen päässä! Meiltä tilaaminen on helppoa ja mukavaa, ja aikaa säästyy kaikkeen tärkeään. Oletko jo katsastanut muut pihatuotteemme? Esimerkiksi markkinoiden laadukkaimmat aidat ja portit sekä vanhat kunnon postilaatikot voivat olla juuri se juttu, jotka tekevät pihastasi viimeistellyn ja persoonallisen. Joustavista maksutavoistamme voit luonnollisesti valita itsellesi sopivimman, esimerkiksi maksaminen verkkopankissa tai luottokortilla käy meille mainiosti. Älä epäröi ottaa yhteyttä myyntipalveluumme, joka auttaa sinua tekemään parhaat ostokset.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.