Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Saunan oven kahvat

Saunan oven kahvat ovat myös tärkeä osa saunan käyttöä. Ne ovat yleensä valmistettu lämpöä kestävästä materiaalista, kuten puusta tai metallista. Hyvä kahva on helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä. Saunan oven kahvan valintaan vaikuttaa myös oven tyyli ja sisustus.

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Saunan oven kahvat

Sauna on suomalaiselle rentoutumisen paikka. Sen viihtyvyyteen ja mukavuuteen kannattaa panostaa. Älä tyydy mihin tahansa ratkaisuun – persoonallisen saunan luot kiinnostavilla yksityiskohdilla ja laadukkailla materiaaleilla. Netraudasta saat erilaiset saunan oven kahvat yksilöllisiin sisustuksiin. Useimmat kahvat sopivat yleisimpiin ovimalleihin. Tutustu nyt valikoimaamme ja tilaa omasi helposti kotiin toimitettuna.

Saunan oven kahvat tuovat tyylikkyyttä saunaan

Onko sinulla mielessäsi tietty visio siitä, miltä haluaisit saunasi näyttävän? Eivätkö valmiit kokonaisuudet vastaa tarpeitasi? Onneksi saatavilla on monia tuotteita, jotka kasvattavat valinnanvaraa ja joilla voit muunnella kotisi ilmettä helposti ja nopeasti. Erikseen myytävät saunan oven kahvat antavat mahdollisuuden muokata saunan sisustusta mielesi mukaan. Ne ovat helppoja asentaa itse ilman suurta remontoijan kokemusta. Kahvaa valitessa on hyvä kiinnittää huomiota sen väriin, materiaaliin ja toiminnallisuuteen. Onhan kahvalla myös tärkeä tehtävä ja toiminta. Muistathan myös varmistaa, että valitsemasi saunan oven kahvat ovat yhteensopivia oman ovesi kanssa.

Tilaa saunan oven kahvat suoraan netistä

Useimmat saunan oven kahvat ovat asennettavissa yleisimpiin saunanovimalleihin eivätkä vaadi ylimääräisten reikien poraamista. Irrotat vain vanhan kahvan ja asennat uuden tilalle. Helppoa, eikö vain? Tarkista tuotekohtaiset tiedot ja ohjeet ennen tilausta varmistaaksesi kahvojen sopivuus. Netraudasta saat myös muut saunatarvikkeet niin remontointiin kuin sisustamiseen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.