Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

HB-Betoni

HB-Betoniteollisuus Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita rakentamiseen jo yli 50 vuoden kokemuksella. HB-Betonin tuotteista löydät lähes kaiken, mitä tarvitset piharakentamiseen asennushiekasta pihakiviin ja -valoihin. Yritys valmistaa myös valuharkkoja, jotka helpottavat olennaisesti nykyaikaista rakentamista. HB-Betonin valuharkot ovat ääntä eristävä ja kestävä ratkaisu esimerkiksi kantavien rakenteiden ja väliseinien vaivattomaan rakentamiseen.

HB-Betonin tuotteilla teet pihastasi tyylikkään kokonaisuuden

HB-Betonin tuotteista löydät lähes kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi pihastasi toimivan ja tyylikkään kokonaisuuden. Valikoimasta löytyvillä erilaisilla mosaiikkibetonilaatoilla luot pihaasi haluamasi tyylin. Neutraalin harmaan lisäksi valittavana on värillisiä laattoja, jotka säilyttävät värinsä kauniina vuosikausien ajan. Tuotteista löydät lisäksi valmiiksi patinoidut, tyylikkäät pihakivet. Kestävillä betonilaatoilla teet pihastasi kauniin, mutta myös käytännöllisen ja helppohoitoisen. Laattojen pinta on helppo pitää siistinä, eikä se ole liukas. Vahvat laatat kestävät oikein asennettuna hyvin ajotiellä. Valli- ja muurikivillä porrastat ongelmallisen, rinteessä tai kaltevalla pinnalla olevan pihan, ja rajaat siihen kukkapenkit sekä nurmi- ja istutusalueet. HB-Betonin tuotteista löydät myös erilaisia, tyylikkäitä pihavaloja. Valleihin upotettavilla valoilla saat pihalle lisää tunnelmaa ja turvallisuutta pimeinä vuodenaikoina.

HB-Betonin tuotteet ovat osa nykyaikaista rakentamista

HB-Betoni on viiden tähden betonituottaja, jonka jatkuvan tuotekehittelyn tulosta ovat muun muassa modernia rakennuskulttuuria edustavat tarkkamittaiset, ääntä eristävät valuharkot. Näillä harkoilla rakennat turvallisesti, sillä ne kestävät kosteutta, ja ne ovat lahoamattomia sekä palamattomia. Harkkojen avulla kantavien rakenteiden, väliseinien ja kellaritilojen maanpaineseinien rakentaminen on nopeaa ja vaivatonta. HB-Betonin tuotteista löydät parhaat ratkaisut nykyaikaiseen rakentamiseen ja unelmapihan toteuttamiseen, ja tuotteiden suunnittelussa on ajateltu myös toimivuutta. Betonisilla, maahan upotettavilla vesikouruilla johdat sadevesijärjestelmän veden pois rakennusten läheltä. Samalla ne toimivat pihakivetyksen reunatukena. Valmiita porraselementtejä käyttämällä toteutat pihan portaiden rakentamisen helposti. Rakenna vaivattomasti nykyaikaisilla ja tarkoituksenmukaisilla tuotteilla. Netraudasta tilaat helposti kerralla kaiken tarvitsemasi, aina edulliseen hintaan!

1-48 / 140

140 tuotetta

1-48 / 140

140 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.