Lapetek – Laatua keittiöön

Suomalainen Oy Lapetek Ab tietää mistä laadukas ja toimiva keittiö koostuu. Perheyrityksellä on yli 40 vuoden kokemus keittiötuotteiden maahantuonnista ja valikoima on suunniteltu suomalaisen kodin arkeen sopivaksi. Lapetekin tuotevalikoima kattaa altaat, hanat ja liesituulettimet, ja tuotteet ovat suunniteltu täyttämään korkeatkin laatuvaatimukset tyylikkyyttä unohtamatta.

Lapetekin tuotteet kestävät aikaa

Keittiössä vietetään paljon aikaa ja usein se onkin kodin tärkein ja keskeisin huone, jossa niin aikuiset kuin lapsetkin puuhaavat. Lapetekin tuotevalikoima ottaa huomioon erilaisten keittiöiden tarpeet, mutta myös tuotteiden turvallisuuden, helppokäyttöisyyden ja pitkäikäisyyden. Kestävillä ja laadukkailla valinnoilla keittiön käytöstä tulee huoletonta ja sujuvaa koko perheelle.

Lapetekin tuotekehitys kulminoituu tuotteiden korkean laadun ja käytettävyyden lisäksi myös muotoiluun ja nykyaikaisten keittiöiden tarpeisiin. Viimeistelty design istuu Suomalaiseen keittiöön ja erilaisiin sisustustyyleihin saumattomasti. Tuotteiden ja toiminnan vastuullisuus takaavat pitkäikäiset ja vain parhaista materiaaleista valmistetut keittiötuotteet. Tuotteiden pitkää elinikää tukee myös kattava varaosasaatavuus.

Lapetek-altaat, -hanat ja -liesituulettimet keittiösi parhaaksi

Lapetekin valikoimasta löytyy ensiluokkaisesta teräksestä sekä komposiitista valmistetut altaat keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen. Altaat noudattavat minimalistista tyyliä ja laajasta mallistosta löytyy juuri sopivan kokoinen allas kotisi tarpeisiin. Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteiden kestävyyden sekä helpon puhtaanapidon.

Lapetek-keittiöhanojen monipuolinen värivalikoima ja tyylikäs muotoilu antaa mahdollisuuden valita juuri sinun keittiösi sisustukseen sopivan tuotteen. Hanoilla on suomalainen 1.1.2020 voimaan astunut, määräysten mukainen tyyppihyväksyntä, eli ne täyttävät EU:n tarkat juomavesidirektiivin vaatimukset. Kaikissa Lapetek-keittiöhanoissa on myös asianpesukoneventtiili.

Lapetekin liesikupujen ja -tuulettimien valikoima huomioi erilaisten kotien tarpeet. Tuotteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja turvallisia, ja ne täyttävät vaativammankin kokin toiveet keittiön toimivasta ilmanvaihdosta. Mallistosta löytyy perinteisten seinämallien lisäksi näyttävät, saarekkeen päälle asennettavat liesituulettimet. Erinomainen hinta-laatusuhde ja viimeistelty ulkonäkö tekevät Lapetek-liesituulettimesta keittiön kruunun.

Käyttämällä keittiössä Lapetekin tuotteita, voit varmistua tuotteiden yhteensopivuudesta ja toimivuudesta arjessa. Hanat ja altaat luovat yhdessä tyylikkään kokonaisuuden, jonka kruunaa näyttävä liesikupu tai -tuuletin.

1-48 / 198

198 tuotetta

1-48 / 198

198 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.