Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Smeg - Keittiön pienkoneet tyylikkääseen kotiin netistä

Smeg on suurimmalle osalle tuttu kodinkonemerkki, jonka erityisesti retrotyyliset kodinkoneet ihastuttavat monenlaisissa keittiöissä. Netraudan Smeg-valikoimalla voit viimeistellä keittiösi ilmeen tyylikkäillä keittiön pienkoneilla, kuten leivänpaahtimella ja vedenkeittimellä. Ihanat värit tutusta kermasta kiiltävään kromiin tekevät ruoanlaitosta ja leipomisesta entistä innostavampaa ja herkullisempaa.

Smeg-vedenkeittimet ja muut pienkoneet laadukkaaseen keittiöön

Smegiltä on nyt saatavilla myös uusia keittiön pienkoneita, joiden ulkonäkö on Smegin tavaramerkiksi muodostunut 50-luvun tyyli. Smeg-leivänpaahtimet, vedenkeittimet, yleiskoneet ja tehosekoittimet sopivat niin toiminnoiltaan kuin muulta tyyliltäänkin laadukkaaseen kotiin. Ihanan hempeistä ja tutuista väreistä, kuten kermasta tai vaikka vaaleanpunaisesta, löydät vaaleaan keittiöön kauniin katseenvangitsijan. Voimakkaampaan tyyliin sopivat kromiset, punaiset ja mustat keittiön apulaiset. Näitä pienkoneita et halua siivota kaappiin piiloon. Tuotteiden teossa ja suunnittelussa on ajateltu sinua, joka haluat olla keittiösi ammattilainen ja arvostat kauniita asioita yhdistettynä tinkimättömään laatuun.

Smeg-pienkoneet helposti ja nopeasti netistä

Keittiön kodinkoneiden ja pienkoneiden tilaaminen nettikaupasta on helppoa ja yksinkertaista. Smeg-tuotteet saat tilattua ilmaisella toimituksella lähimpään postiin nopeasti ja vaivattomasti vain muutamalla klikkauksella. Sinun tulee vain päättää minkä ihanan keittiön pienkoneen tilaat vai otatko koko sarjan vaikka kaikki eri värisinä! Keittiön arkipäivän apulaisten ulkonäön ja tyylin ei tarvitse aina olla tylsän tekninen, joten piristä keittiötäsi persoonallisilla Smeg-pienkoneilla tekemällä ostoksesi netissä.

Smeg - tyylikkään laadukkaasti italialainen

Smeg on kodinkoneita valmistava italialainen brändi, jonka tunnettuus on maailmanlaajuista. Parhaiten Smeg tunnetaan Suomessa varmasti kerman värisestä jenkkikaapistaan, ja samaa pyöreää muotokieltä ja värimaailmaa tarjoavat nettikauppamme keittiön pienkoneet. Smegin kodinkoneet ovat toimineet keittiöiden arjen ratkaisuina jo yli 60 vuoden ajan. Ne ovat aina olleet tunnettuja ja elegantteja tuotteita, joiden ansiosta Smeg on saavuttanut korkean aseman kodinkonealalla. Smegillä kiinnitetään mahdollisimman suurta huomiota nimenomaan tuotteiden laatuun, tekniikkaan sekä muotoiluun, joten sinä voit huoletta ostaa itsellesi viimeisen päälle mietityn tuotteen. Tutustu valikoimaamme ja klikkaa ostoksille!

  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

  • 1

1-48 / 48

48 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.