Magneettikytkin Sense MSW, Nobö Energy Control

Saatavilla myös asennus!
Tuotenumero:
S-8130917
66,90  59,90  Säästät: 7,00 
kpl
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,00 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

Nobö Sense on langaton paristokäyttöinen magneettikytkin, joka asettaa lämmittimen pakkassuojaustilaan, kun asuntoa tuuletetaan. Tuuletuskytkimenä toimiva Nobö Sense tunnistaa auki olevan ikkunan tai oven ja ohjaa lämmittimet jäätymissuojatilaan (7 °C) tuuletuksen ajaksi. Huonelämpötila laskee huonetta tuuletettaessa ja normaalisti lämmittimet toimivat täydellä teholla pitääkseen lämpötilaa yllä. Nobö Sense -kytkimen avulla estät lämmittimiä lämmittämästä maksimiteholla huonelämpötilan säilyttämiseksi ja energiankulutus pienenee merkittävästi. Nobö Sense -kytkin yhdistetään langattomasti Nobö-lämmittimien tai huonetermostaattien kanssa.

Jokainen ikkunakytkin voi ohjata jopa kymmentä lämmitintä ja jokainen lämmitin voi olla yhteydessä jopa kymmeneen ikkunakytkimeen. Nobö Sense -kytkimen mukana toimitetaan erilaisia asennusratkaisuja ja se voidaan kiinnittää useimpiin ikkuna- ja ovityyppeihin. Nobö Sense koostuu kytkinosasta ja magneettiosasta ja kokonaisuus on helppo asentaa: kytkinosa kiinnitetään ovi- tai ikkunakarmiin ja magneettiosa puitteeseen tai oveen. Kiinnitystarvikkeet sisältyvät toimitukseen. Nobö Sense toimii sekä Nobö Energy Control-ohjausjärjestelmän kanssa että ilman sitä.

Nobö Energy Control -ohjausjärjestelmä

Nobö Energy Control on langaton lämmityksen ohjausjärjestelmä, joka valvoo automaattisesti sähkölämmittimiä, valoja ja muita sähkölaitteita yksilöllisesti määritettyjen viikko-ohjelmien mukaisesti. Nobö Energy Control -ohjausjärjestelmän avulla voit pienentää lämmityksen sähkökustannuksia jopa 25 %. Etäohjattavat lämmittimet mahdollistavat lämpötilan laskemisen internetin välityksellä mistä tahansa. Koko perhe voi helposti ohjata asunnon lämpötilaa älypuhelimen tai tabletin avulla. Voit esimerkiksi hallita vapaa-ajan asuntosi lämmitystä ja saavut aina lämpimään mökkiin. Järjestelmä toimii yhdessä yleisimpien Nobön termostaattien kanssa ja siihen voidaan lisäksi kytkeä laitevastaanottimien avulla yhteen muita sähkölaitteita (RS/RSX/RCE 700). Kaikki uudet Nobö-lämmittimet voidaan helposti ja edullisesti liittää Nobö Energy Control -ohjausjärjestelmään, johon kuuluu NCU xR -termostaattien lisäksi Nobö Hub -keskusyksikkö, langaton Nobö Switch -valintakytkin ja Nobö Sence -magneettikosketin. Järjestelmää ohjataan älypuhelimeen tai tablettiin ladatulla sovelluksella langattomassa verkossa. Sovellus kommunikoi HUB-yksikön kanssa, joka ohjaa radiojärjestelmän avulla lämmittimiä ja muita järjestelmään liitettyjä sähkölaitteita. Nobö Energy Control -sovellus voidaan ladata ilmaiseksi AppStore- tai Google Play -palveluista (saatavissa iOS ja Android ympäristöille).

Magneettikytkin Sense MSW, Nobö Energy Control

  • Tuotemerkki: Glen Dimplex
  • Tuotesarja: Nobö
  • Kotelointiluokka IP: 20
  • Väri: Valkoinen
  • Tyyppi: Sense MSW
  • Paristo: 3V, CR2032
  • Radiotaajuus: 868,4 MHz
  • Katkaisija: Magneettikatkaisija
  • Värisävy: NCS 0500

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18