Mansetti Quick Step, 15-22mm, väri: Mix 24

Tuotenumero: QS3699344
12,60 
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 19,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Viimeistele lämpöpatterit ja putket lattian sävyisiksi. Mansetteja on putkille, joiden läpimitta on joko 15 mm tai 22 mm. Tarkista putken läpimitta ja viimeist...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Mansetti Quick Step, 15-22mm, väri: Mix 24 kuvaus

Quick Step on Euroopan tunnetuin laminaattimerkki ja lattianpäällysteiden edelläkävijä. Viimeistele lämpöpatterit ja putket lattian sävyisiksi. Mansetteja on putkille, joiden läpimitta on joko 15 mm tai 22 mm. Tarkista putken läpimitta ja viimeistele lattiasi sävyyn sopivalla mansetilla. Quick Step laminaattilattia näyttää upealta ja sen pintaviimeistelyt ovat luonnollisia. Scratch-Guard-käsittely tekee pintakerroksesta kulutusta kestävän. Quick Step laminaattilattia on antistaattinen, roiskeenkestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen.

Patentoidun Uniclic-pontin ansiosta lattialla on markkinoiden helpoin asennus. Uniclic-pontilla on ainutlaatuinen Pysyvästi yhdessä -takuu. Quick Step lattioihin löytyy täydellinen tarvikevalikoima, alkaen kuosiin sopivista jalkalistoista aluskatteisiin ja viimeistelyprofiileihin. Lattia soveltuu lattialämmitysjärjestelmien kanssa käytettäväksi. Quick Step laminaatilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja pohjoismainen joutsenmerkki.

Mansetti Quick Step, 15-22mm, väri: Mix 24

  • 2 kpl putkisuojuksia/paketti
  • sopii 15mm tai 22mm putkille
  • Quick Step-putkisuojista
  • löytyy jokaiseen lattiaan täysin sopiva väri
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset