Tekonurmi

Tilaa korkealaatuinen tekonurmi Netraudasta. Tekonurmi sopii pihamaisemointiin ja urheiluun, esimerkiksi jalkapalloon. Löydät Netraudasta myös puttinurmen, joka on tarkoitettu pihan golf puttipeleihin ihanteellisesti sopivan puttigreenin tekoon. Värivaihtoehtoja tekonurmessa on useita. Perinteisen vihreän sijaan voit yllättää naapurisi vaikka pinkillä tekonurmella, joka soveltuu toki myös sisäkäyttöön. Värivaihtoehtojen skaala on laaja. Valittavanasi on niin tyylikäs grafiitti, capuccino, latte kuin ihana suklaan värikin. Osta samalla Netraudasta myös muut pihatarvikkeet, kuten kuivaustelineet, halkokatokset, kukkaruukut ja kaivopumput. Verkkokaupasta löydät aivan kaiken, mitä tarvitset pihallesi, mökillesi ja kotiisi. Netrauta on myös auki kaikkina vuorokauden aikoina, joten voit tehdä tilauksesi silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii!

Hanki nyt korkealaatuinen tekonurmi Netraudasta

Netraudasta voit tilata korkealaatuisen tekonurmen vaivattomasti. Vihreä maisemointinurmi on aivan aidon nurmen näköinen. Maisemointinurmi on kestävä ja helposti asennettava. Tasaisen laadun ansiosta maisemointinurmi tekee pihastasi näyttävän ja huolitellun. Silkinpehmeällä maisemointinurmella on miellyttävää kävellä ilman kenkiäkin. Lapsiperheelle tämä on aivan loistava valinta, sillä perheen pienimmät rakastavat pehmeää nurmea jalkojensa alla. Valitsitpa siis perinteisen vihreän tai modernin suklaan värisen tekonurmen, suuntaa ostoksille Netrautaan. Voit tilata verkkokaupasta haluamasi määrän korkealaatuista tekonurmea neliömetreittäin nopeasti ja vaivattomasti. Suuntaa helpoille ostoksille Netrautaan vaikka heti!

Tilaa laadukas tekonurmi jonottamatta suoraan netistä

Tilaaminen Netraudasta on erittäin helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Verkkokaupassamme voit selata valikoimaa ja shoppailla milloin tahansa, kun se sinulle itsellesi sopii. Tuotevertailu on helppoa ja tilaaminen onnistuu todella vaivattomasti ilman turhaa jonottamista ja kaupoissa juoksemista. Säästä arvokasta aikaasi ja tilaa tekonurmi Netraudasta! Nopean toimituksen ansiota pääset hyvin nopeasti asentamaan uuden laadukkaan ja kauniin tekonurmesi. Tarvittaessa saat apua Netraudan myyntipalvelusta. Tilaa myös uutiskirje, jotta saisit tietoa kaikista Netraudan kiinnostavista tuotteista ja tarjouksista etujoukoissa. Tilaa samalla muutkin remontointiin, rakentamiseen ja pihaasi tarvittavat hankinnat Netraudasta. Lähde mukaville ostoksille Netrautaan jo tänään!

Laskeva

3 Nimike(ttä)

Laskeva

3 Nimike(ttä)