1-33 / 33

33 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-33 / 33

33 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Perävaunut ja trailerit

Etsitkö kätevää ratkaisua erilaisten kuormien tai tavaroiden kuljetukseen? Tukevan peräkärryn avulla kuljetat niin muuttokuormat, polttopuut kuin muutkin lastit turvallisesti paikasta toiseen henkilöauton perässä. Netraudan valikoima pitää sisällään lujatekoisia peräkärryjä ja trailereita useassa eri koossa, kuomulla tai ilman. Nopean toimituksen lisäksi tarjoamme netin houkuttelevimmat hinnat!

Suomen sääolosuhteisiin soveltuva traileri nyt Netraudasta

Uusi peräkärry on edullinen vaihtoehto paketti- tai kuorma-autolle. Se soveltuu erinomaisesti aktiiviseen elämään, harrastamiseen tai mökkeilyyn. Pohjoisen ilmastossa on erityisen tärkeää, että perävaunu on laadukas ja luotettava vuodenajasta riippumatta. Netraudan perävaunut tarjoavat laatua sekä kestävyyttä kovempaankin käyttöön. Esimerkiksi kastamalla kuumasinkitty peräkärry soveltuu erinomaisesti Suomen sääolosuhteisiin, sillä ruoste ei tartu siihen yhtä nopeasti kuin sinkkilevyistä valmistettuihin vaunuihin. Merkkituotteissa onkin parhaimmillaan jopa 20 vuoden ruostumistakuu. Yksinkertainen perustraileri on yleensä jarruton eikä siihen kuulu kuomua. Se soveltuu hyvin pienempien tavaroiden kuljetukseen. Jos kuljetettavaa on isompia määriä, saatetaan tarvita isompi lavakoko ja sopivan kokoinen kuomu suojaamaan lastia. Myös kippi on näppärä toiminto, joka helpottaa vaikkapa suuremman levytavaran lastaamista.

Tilaa edullinen perävaunu helposti netistä

Mikä perävaunu on paras? Tämä kysymys askarruttaa monia ostajia. Kun suunnittelet peräkärryn hankintaa, sinun kannattaa huomioida vaunun ja mahdollisen kuomun mitat. Yleisesti voidaan sanoa, että käyttötarkoitus ja vedettävän lastin paino sanelee, minkä kokoinen traileri kannattaa hankkia. Mieti siis, kuinka raskasta kuormaa haluat vetää. Isojen maastureiden yleistyessä myös peräkärryjen koko on lähtenyt nousuun. Moni päätyykin hankkimaan pakettiauton sijaan reilun kokoisen peräkärryn. On kuitenkin hyvä muistaa, että perävaunun kokonaispaino ei saa ylittää laissa sallittua rajaa. Kuomu nostaa perävaunun hintaa, mutta on erikoisen näppärä lisä: sen ansiosta kaikkea tavaraa ei tarvitse välttämättä sitoa. Perävaunun kuomu suojaa samalla kuormaa, eikä kuljetettavat tavarat vaurioidu kuljetuksen aikana. Saranoidun takalaidan toimiessa ajosiltana mm. ajettavien laitteiden lastaaminen vaunuun onnistuu vaivattomasti. Oletko löytänyt jo oman suosikkisi? Tuotekohtaiset tiedot, kuten hinnasto, löytyvät Netraudan sivuilla helposti. Vertaile nyt tuotteita ja laita tilaus matkaan jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16