Haaveiletko omasta takkahuoneesta tai muusta tulisijasta kodissasi tai mökillä? Uutta takkaa tai muuta tulisijaa rakentaessa kannattaa muistaa myös erilaisten hormien liittäminen tulisijoihin. Omasta takasta haaveilevan kannattaa ottaa huomioon, että esimerkiksi savuhormit kuuluvat myös paloturvallisuuslain osalta välttämättöminä tulisijojen varustukseen. Tutustu valikoimiimme ja tilaa hormit kodin ja mökin tulisijoihin kätevästi osoitteesta Netrauta.fi vaikka jo tänään.

Hormit turvaavat tulisijojen käyttöä

Savuhormeilla on olennainen tehtävä tulisijojen toiminnassa. Savuhormit tulisi sijoittaa niin, että ne ovat erillään tulisijasta ja kantavista rakenteista. Savuhormia hankkiessa tulee myös ottaa huomioon, että hormi on mitoitukseltaan riittävä tulisijasta lähteviin savukaasuihin nähden. Meiltä Netraudan valikoimista löydät laajan valikoiman erikokoisia hormeja, joista löytyy takuulla myös omaan tulisijaasi sopivin hormiratkaisu. Hormit on valmistettu kestävästä ja ruostumattomasta teräksestä, joten hormeista on iloa jopa vuosikymmenten ajaksi. Takan käytöstä tai saunomisesta voi siis nauttia huolettomasti peräti usean sukupolven voimin. Upeaa, eikö vain? Tarjolla on myös niin sanottuja kulmahormeja sekä hormien liitinosia, jotka auttavat liittämään savuputket kiinni hormiosaan. Kaikki verkkokaupastamme löytyvät hormit ovat CE-merkittyjä, eli ne ovat sekä laadukkaita että kestäviä. Ne ovat myös saavuttaneet arvostettua mainetta käyttökokemuksiltaan. Hankkimalla hormit meiltä Netraudasta tiedät siis saavasi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tarvikkeita takkaasi varten.

Laadukkaat hormit kotiin ja mökille Netraudasta

Jokainen varmasti tietää, mitä vetämätön takka tai muu tulisija aiheuttaa ympärillään. Jos halutaan välttyä ylimääräisiltä vaikeuksilta ja saada tulisijaan toimivuutta sekä tehoa, kannattaa panostaa laadukkaisiin hormeihin. Hormit pitävät huolen siitä, että savu kulkeutuu sinne, minne kuulukin, eikä jää pyörimään esimerkiksi sisätiloihin aiheuttaen paloturvallisuusriskejä ja muita ongelmatilanteita. Jos olet rakentamassa täysin uutta tulisijaa kotiin tai mökille, voit hankkia myös esimerkiksipiipunhatut sekä savukaasuimurit kätevästi saman tilauksen yhteydessä. Saat vain muutamalla klikkauksella kaikki tulisijaan liittyvät tarvikkeet hankittua verkkokauppamme kautta. Säästät siis aikaa ja vaivaa ja pääset nauttimaan takkasi tuomasta tunnelmallisuudesta rauhallisin mielin. Tervetuloa ostoksille verkkomyymäläämme!

Laskeva

1-100 / 112

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-100 / 112

Sivu:
  1. 1
  2. 2