Vaatenaulakko, musta

Tuotenumero: DDEP7340088

Lisää kuvia

79,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Born in Swedenillä on intohimo yhdistää innovatiivista designia ja odottamattomia käyttötavaroita. Yhtiö on perustettu 2007 Ruotsissa, kun perustajat Pascal Charmolu ja Kim Vejsholt olivat todenneet yhteystyön sujuvan mallikkaasti jo aiempien yhte...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vaatenaulakko, musta kuvaus

Born in Swedenillä on intohimo yhdistää innovatiivista designia ja odottamattomia käyttötavaroita. Yhtiö on perustettu 2007 Ruotsissa, kun perustajat Pascal Charmolu ja Kim Vejsholt olivat todenneet yhteystyön sujuvan mallikkaasti jo aiempien yhteisten projektien merkeissä. Tänä päivänä Born in Swedenia ohjaa yhteinen tavoite - luoda funktionaalisia tuotteita jotka toimivat entistä paremmin, ratkovat käytännön ongelmia, ovat miellyttäviä käyttää, sekä tietenkin, näyttävät hyvältä!

Tämä minimalistinen vaatenaulakko on valmistettu yhdestä ainoasta tukevasta pulverimaalatusta teräslevystä. Konstailemattoman yksinkertainen ja hämmästyttävän toimiva, naulakon puhtaat linjat täydentävät mitä vain nykyaikaista sisätilaa. Designin teho ilmenee ripustimien ulkonäöstä, jotka näyttävät olevan kuorittu suoraan seinästä. Vaihteleva koukkujen väli ja syvyys mahdollistaa erikokoisten takkien helpon ripustamisen.

Vaatenaulakko

  • Väri: musta, pulverimaalattu
  • Mitat(Korkeus x Leveys x Syvyys): 25 x 60,7 x 0,2 cm
  • Hoito-ohje: Pyyhi kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1