Pöytä Puavila, kelopuuta, puuvahattu, 3000x1000x750mm

Tuotenumero: HUL3000
2 100,00 
TAI

Toimitusaika: 4-6 viikkoa

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Uhtua Design on karstulalaisen Huliswood Oy:n uusi huonekalumallisto, jonka materiaalina on kelopuu. Yrityksellä on pitkä kokemus kelopuun käytöstä rakennusmateriaalina, mutta nyt siitä työstetään ensimmäistä kertaa huonekaluja. Nimensä mallisto o...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pöytä Puavila, kelopuuta, puuvahattu, 3000x1000x750mm kuvaus

Uhtua Design on karstulalaisen Huliswood Oy:n uusi huonekalumallisto, jonka materiaalina on kelopuu. Yrityksellä on pitkä kokemus kelopuun käytöstä rakennusmateriaalina, mutta nyt siitä työstetään ensimmäistä kertaa huonekaluja. Nimensä mallisto on saannut vanhan vienalaisen Uhtuan kylän mukaan.

Uhtua Design -mallisto on valmistettu käsityönä satoja vuosia vanhasta kelosta. Muotoilija Jonas Hakaniemi on luonut kelolle uusia moderneja muotoja, jotka ilmentävät kelon ainutlaatuisia ominaisuuksia ja tuovat sisustukseen yksilöllisyyttä sekä aitoa tunnelmaa. Uhtua Design sopii sinulle, jos haluat kotiisi tai vapaa-ajan asuntoon huonekalun, joka on uniikki, sillä on vieno tervaksinen tuoksu ja oma vuosisatoja vanha tarinansa.

Kelopöytä Puavila

  • Mitat: (PxLxK): 3000 x 1000 x 750mm
  • Materiaali: Kelopuuta
  • Pinta: Puuvahattu

Huom! Tuotteet saattavat poiketa kuvasta, koska jokainen raaka-aineena käytettävä kelo on väriltään ja profiililtaan erilainen.

Arvostelut
1
Kysymykset ja vastaukset
1

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)