Painopeitot

Painopeitto painaa tavallista peittoa enemmän. Käyttäjien kokemuksien mukaan painopeitot ovat rauhoittavia ja auttavat saavuttamaan syvemmän unen. Lue lisää painopeiton hyödyistä ja vinkit sopivan painopeiton valintaan. Valikoimastamme löytyy painopeitot niin lapsille kuin aikuisillekin.

1-25 / 25

25 tuotetta

1-25 / 25

25 tuotetta

Painopeitot

Painopeitto on tavallista peittoa painavampi. Peiton täytteenä käytetään vanun lisäksi mikrolasihelmiä tai muovikuulia. Painopeiton vaikutus perustuu peiton tuoman painon tunteeseen, mikä vaikuttaa hermostoon.

Kokemuksia painopeitosta

Asiakkaidemme kokemuksien mukaan painopeitto rauhoittaa levotonta sängyssä pyörimistä ja levottomia jalkoja. Joidenkin käyttäjien kokemuksista painopeitto auttaa univaikeuksista kärsiviä ja auttaa nukkumaan syvemmin, jolloin heräilyjä yön aikana tulee vähemmän. Kokemukset perustuva peiton painoon, jonka ansiosta se pysyy tiukemmin vartaloa vasten. Lisää muiden käyttäjien kokemuksia voit lukea tuotesivujen tuotearvosteluista.

Painopeiton valinta

Valitse itsellesi sopiva painopeitto peiton painon mukaan. Sopiva painopeitto painaa noin 10-15 prosenttia käyttäjän omasta painosta. Valintaa tehdessä kannattaa harkita myös peiton vaikutusta ja omia mieltymyksiä, kuinka voimakkaan paineen haluaa peiton tuovan.

Laajasta valikoimastamme löytyy painopeittoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Lasten painopeitto on kevyempi ja kooltaan pienempi. Sylipeitto ja hartiapeitto auttaa tukemaan keskittymistä kotona, koulussa tai töissä.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.