Rajoitettu erä maaliskuun kampanjoita auki! Tarjoukset voimassa vain:

Painopeitot

Painopeitto painaa tavallista peittoa enemmän. Käyttäjien kokemuksien mukaan painopeitot ovat rauhoittavia ja auttavat saavuttamaan syvemmän unen. Lue lisää painopeiton hyödyistä ja vinkit sopivan painopeiton valintaan. Valikoimastamme löytyy painopeitot niin lapsille kuin aikuisillekin.

  • 1

1-23 / 23

23 tuotetta

  • 1

1-23 / 23

23 tuotetta

Painopeitot

Painopeitto on loistava valinta. Se eroaa tavallisista peitoista siinä, että se on huomattavasti painavampi. Painopeitot on suunniteltu tarjoamaan erityinen rauhoittava ja rentouttava vaikutus käyttäjilleen. Niiden täyteaineena käytetään usein vanun lisäksi mikrolasihelmiä tai muovikuulia, jotka luovat painopeiton ominaisen painon. Painopeiton vaikutus perustuu syvään painon tunteeseen, joka kohdistuu käyttäjän kehoon. Tämä tunne vaikuttaa myönteisesti hermostoon ja auttaa monia ihmisiä rentoutumaan paremmin.

Kokemuksia painopeitosta

Asiakkaidemme kokemuksien mukaan painopeitto rauhoittaa levotonta sängyssä pyörimistä ja levottomia jalkoja. Joidenkin käyttäjien kokemuksista painopeitto auttaa univaikeuksista kärsiviä ja auttaa nukkumaan syvemmin, jolloin heräilyjä yön aikana tulee vähemmän. Kokemukset perustuva peiton painoon, jonka ansiosta se pysyy tiukemmin vartaloa vasten. Monet asiakkaamme ovat löytäneet painopeiton avulla paremman unenlaadun, ja he ovat kokeneet vähemmän stressiä arjessaan. Lisää muiden käyttäjien kokemuksia voit lukea tuotesivujen tuotearvosteluista.

Painopeiton valinta

Valitse itsellesi sopiva painopeitto peiton painon mukaan. Sopiva painopeitto painaa noin 10-15 prosenttia käyttäjän omasta painosta. Esimerkiksi, jos oma painosi on 70 kiloa, optimaalinen painopeitto voi olla noin 7-10,5 kiloa. Valintaa tehdessä kannattaa harkita myös peiton vaikutusta ja omia mieltymyksiä, kuinka voimakkaan paineen haluaa peiton tuovan.

Laajasta valikoimastamme löytyy painopeittoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Lasten painopeitto on kevyempi ja kooltaan pienempi. Sylipeitto ja hartiapeitto auttaa tukemaan keskittymistä kotona, koulussa tai töissä. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita painopeittoja eri painoluokissa ja tyyleissä, jotta voit tehdä valinnan, joka sopii juuri sinulle. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia painopeittoja kilpailukykyiseen hintaan, jotta voit nauttia paremmasta unesta ja rentoutumisesta. Valitse oikea painopeitto, ja tunne ero omassa hyvinvoinnissasi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.