Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-100 / 225

225 tuotetta

1-100 / 225

225 tuotetta

Sovella säilytysjärjestelmät

Hyvin organisoidussa ympäristössä silmä lepää ja ajatuksetkin tuntuvat selkeämmiltä. Kotiin, varastoihin, autotalleihin ja myös työpaikoille kerääntyy usein kuin huomaamatta mitä erilaisempaa esineistöä. Jos tavaroille ei ole mietitty valmiiksi säilytysratkaisuja, on kaaos pian valmis. Sekavassa ympäristössä toimiminen on hankalaa, koska siellä täällä lojuvat esineet vievät tilaa ja tavaroiden löytäminenkin voi tuottaa tuskaa. Sovella-säilytysjärjestelmät tarjoavat tehokkaan ratkaisun kaikenlaisiin säilyttämisen pulmiin. Sovellan tuotevalikoima on erittäin laaja, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy varmasti sopiva tuote. Sovellan mallistoa pääsee kätevästi selaamaan Netraudan verkkokaupassa, joka palvelee rakentajia, remontoijia ja sisustajia kätevästi vuorokauden ympäri. Suunnittele oma kokonaisuutesi jo tänään, tilaa tarvittavat tuotteet ja aloita säilyttämisen vallankumous!

Sovella säilyttää taidolla

Treston on fuusio kahdesta pitkäaikaisesta suomalaisesta yrityksestä, Sovellasta ja Trestonista. Sovella on Treston Oy:n tuotemerkki. Sovella-mallistoon on koottu säilytyskalusteet kaikenlaisiin tarpeisiin, niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin. Trestonin toiminta puolestaan painottuu teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittamiseen. Yrityksellä on pitkä historia toimivien säilytysratkaisujen saralla.

Sovellan säilytysratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin

Sovellan mallistossa erityisen vaikutuksen tekee sen kattavuus. Sovellan säilytystuotteisiin kuuluu muun muassa erilaisia hyllyjä niin kotiin kuin varastoonkin, monitoimikaappeja autotalliin, koreja, seinäkiskoja, säilytystauluja, vaatetankoja ja kenkähyllyjä. Juuri omaan tarpeeseen soveltuvan kokonaisuuden valitseminen on helppoa, kun tuotteet kuuluvat samaan sarjaan ja niitä on tarjolla runsaasti erilaisia. Inspiroidu Sovellan säilytyskokonaisuuksista Netraudassa ja kokoa omanlaisesi ratkaisu, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten!

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16