Toukokuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Vaakakisko 1350 mm + 3 kpl heloja

Tuotenumero:
SOV-110917
* Väri
Valitse vaihtoehto...
Valitse vaihtoehto...
25,45  alk. 20,40  Säästät: 5,05 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 29.5.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 22,90 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,90 €

Sovella-säilytysjärjestelmän horisontaalinen vaakakisko, joka on tärkeä osa säilytysjärjestelmän runkoa. Vaakakiskon kiinnitysheloihin kiinnitetään pystysuuntaiset säätölistat ja nämä yhdessä muodostavat säilytysjärjestelmän rungon. Vaakakisko kiinnitetään horisontaalisesti seinän yläosaan, ja säätölistat kiinnitetään vaakakiskon kiinnitysheloihin. Asennustyö helpottuu ja nopeutuu, kun säätölistat asetetaan vaakakiskoon roikkumaan, jolloin seinää ei tarvitse rei'ittää säätölistojen kohdalta.

Vaakakiskoa käytettäessä säätölistojen etäisyyttä toisistaan voi vaihdella myöhemminkin, joten hyllystön muunteleminen käy vaivattomasti. Suosittelemme vaakakiskoa käytettäväksi aina, kun uutta säilytysjärjestelmää lähdetään kokoamaan. Vaakakiskossa on kiinnitysrei’itys 30 cm välein ja sen kantavuus on 150 kg/jm (juoksumetri). Säätölistat kiinnitetään vaakakiskoon sen mukana tulevilla kiinnitysheloilla. Jos yhtä vaakakiskoa kohden tulee enemmän kuin kolme säätölistaa, tilaa lisäheloja (SOV-853016) yli meneville säätölistoille. Vaakakisko sisältää aina 3 kpl kiinnitysheloja, ruuvit sekä ruuvien peitetulpat.

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi tai varastoksi, josta tavarat löytyvät helposti ja jossa järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa. Sovellaa eivät kiireiset tulemiset ja menemiset haittaa, se pitää järjestyksen niin arjessa kuin juhlassakin. Sovella tulee toimeen kaikenlaisten käyttäjien kanssa, sillä se on tarpeen mukaan korkea tai matala, leveä tai kapea. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi.

Vaakakisko 1350 mm + 3 kpl heloja

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Sovella
 • Leveys: 1350 mm
 • Väri: Valkoinen/harmaa
 • Sovella-tuotenumero: 110917
 • Paino: 1,4 kg

Voit suunnitella ja hankkia Sovella-säilytysjärjestelmäkokonaisuuden todella helposti:

   1. Klikkaa Sovella Planner -suunnitteluohjelman linkkiä alta ja suunnittele vaatehuone tai varasto - ideoi, kokeile ja katso sekä tulosta 3D-kuvana netissä.
   2. Tulosta suunnitelman ostoslista.
   3. Tilaa tuotteet Netraudasta kotiin tuotuna.
   4. Toteuta unelmiesi vaatehuone tai muuta säilytystila!

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 1,40
Sovella Planner -suunnitteluohjelma

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.