Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Tietosuojaseloste

Tämä on Netrauta Finland Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 9.3.2018. Viimeisin muutos 18.5.2021

Rekisterinpitäjä

Netrauta Finland Oy (“Netrauta”)
Visiokatu 1
33720 Tampere
y-tunnus: 2166342-8

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu(a)netrauta.fi.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voitte muuttaa omia tietojanne tai peruuttaa uutiskirjeen kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne: https://www.netrauta.fi/customer/account/login/

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme ja/tai syöttäessänne tietojanne verkkosivustomme lomakkeiden kautta, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Netrauta kerää ja käsittelee henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme www.netrauta.fi käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen, lisäätte tuotteita ostoskoriin ja/tai osallistutte Netraudan järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä.

Henkilötietoja käytetään tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Henkilötietoja käytetään myös personoitujen sähköpostien lähettämiseen sekä ostoskoriin lisättyjen tuotteiden muistutusten lähettämiseen. Tämä henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suoramarkkinointilupaan tai meidän oikeutettuun etuumme lähettää suoramarkkinointia.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Netrauta Finland Oy:n työntekijöillä ja Netrauta Finland Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Netraudan järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Puheluiden ja chat-keskusteluiden tallentaminen

Laadunvalvontaan ja sopimusten ehtojen täyttämiseen liittyviin oikeutettuihin etuihin (myös riita-asioiden ratkaisut) perustuen saatamme nauhoittaa kanssasi käymämme puhelut. Ilmoitamme siitä nauhoitteella ennen puhelua. Tallenteita säilytetään 6 kk. Myös chat-keskustelut tallennetaan edellä mainituista syistä ja tallenteita säilytetään 30 vrk.

Lomakkeiden suojaus

Lomakkeiden suojaamiseen käytämme Googlen reCAPTCHA-palvelua. Palvelun tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti («Google»).

Google reCAPTCHA-palvelun avulla varmistamme, että lomakkeilla tietoja antava osapuoli on luonnollinen henkilö. Palveluun kuuluu IP-osoitteen, hiiriliikkeiden ja muiden tarvittavien tunnusmerkkien analysointi. Tiedot lähetetään Googlelle. Tarkistuksen yhteydessä sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöjä.

Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöistä löydät palvelun nettisivuilta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=fi

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16