Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
Netraudan joulu

Tingi hinnasta, älä joulusta

Netraudan joulu rakentuu lempeistä löylyistä, tunnelmallisista valoista ja viihtyisästä kodista – joululahjoja unohtamatta. Olemme mukanasi joulun valmistelussa. Laitetaan yhdessä kotia kuntoon juhlaa varten – me tarjoamme siihen parhaat tuotteet ja vinkit.

Joululahjaideat | Jouluvalot | Kodin sisustaminen jouluun | Joulusauna kuntoon | Joulukoristeet | Joulusiivous

Jouluvalot

Suomen talven ollessa pitkä ja pimeä, ovat jouluvalot enemmänkin kausivaloja, jotka voi laittaa loistamaan jo syksyn pimeneviin iltoihin. Kyntteliköt, joulukuusen valot ja ikkunavalot ovat suosituimpia sisälle laitettavia jouluvaloja. Ulkojouluvaloja ovat perinteiset ulkovalosarjat. Valopuut ovat näyttäviä valoelemettejä, joilla saa tunnelmallisen valoefektin minne vain pihapiirissä. Ne sopivat hyvin myös parvekkeelle. Vanhat jouluvalot kannattaa vaihtaa uusiin energiatehokkaisiin LED-valoihin, jotka kuluttavat vain vähän sähköä. Hanki ajastin, jolloin valot eivät pala turhaan.

Valopuut
Kyntteliköt
Jouluvalot ikkunaan
Jouluvalot ulos

Kodin sisustaminen jouluun

Käyttämällä kodin tekstiileissä joulun värejä, kuten punaista ja vihreää, saa helposti ripauksen jouluista ilmettä kotiin. Perinteiset jouluverhot ja joulumatot ovat edelleen suosittuja, mutta myös yksiväriset punaiset verhot tai vihreä matto riittävät usein tyylikkääseen joulusisustukseen. Sisusta pehmeillä koristetyynyillä ja torkkupeitoilla, luo lämmintä tunnelmaa kauniilla valaisimilla ja joulukoristeilla. Netraudan huonekaluvalikoiman Linento Furnituren -uutuustuotteilla onnistuu isompikin kodin muodonmuutos jouluksi.

Vallilan kodintekstiilit jouluun
Joulusiluetti valolla
Kodintekstiilit jouluun
Linento Furniture Piante -kirjahylly

Joulusauna kuntoon

Joulun rituaaleihin kuuluu tietysti joulusauna! Puunaa sauna joulukuntoon ja huolla lauteet, jotta aattoillan löylyttely olisi mahdollisimman rentouttavaa. Jouluksi on hyvä myös tarkistaa kiukaan kunto ja vaihtaa tarvittaessa kiuaskivet. Onko puilla lämmitettävän saunan polttopuiden säilytys kunnossa? Saunatekstiileillä voi luoda jouluksi täysin oman tunnelmansa ja viimeistellä löylyt saunatuoksulla.

Helo-sähkökiukaat
Jokipiin Pellavan saunatuotteet
Harvia-puukiukaat
Saunan pesu

Joulukoristeet

Valojen lisäksi joulukoristeet tuovat kotiin joulun tunnelmaa. Tekojoulukuusi on kätevä ja helppo vaihtoehto luonnon kuuselle - osassa malleista on jopa valotkin valmiina. Havuköynnöksillä ja -kransseilla voi korvata joulukuusen pienissä asunnoissa ja vaikka ehostaa ulko-ovi kutsuvaksi joulun ajaksi.

Tekokuuset
Kranssi valoilla
Tekolehtikuusi Nordic Winter
Joulukoristeet

Joulusiivous

Joulusiivouksen ei tarvitse olla urheilusuoritus, jonka päätteeksi jouluun valmistautuminen on tuntunut työleiriltä. Panosta kunnon välineisiin ja jätä pölyjen poisto robotti-imurin huoleksi. Perinteisen pölynimurin ystävälle on valikoimissamme luotettavia ja tehokkaita malleja, jotka tekevät kerralla puhdasta jälkeä. Höyrypuhdistimella kylpyhuone ja laattapinnat puhdistuvat hygieenisesti ja ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja.

Robotti-imurit
Höyrypuhdistimet
Spraymoppisetti Bona
Ikkunapesurit

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.