Jääkaapit

Minne käy tiesi ensimmäisenä kotiisi saapuessa? No jääkaapille tietenkin. Jotta jääkaappisi on varmasti standardeillesi ja keittiöösi sopiva yksilö, se kannattaa valita Netraudasta. Meiltä saat ympäristöystävälliset ja elegantisti muotoillut jääkaapit jokaiseen tarpeeseen, kotiinkuljetuksella. Tervetuloa tekemään arjesta helppoa ja tyylikästä!

Turvalliset ja elegantit jääkaapit kotiin ja mökille

Koska jääkaappi on yksi tärkeimpiä kodinkoneita, kannattaa panostaa laatuun joka kestää. Jääkaappisi valinnassa haluat myös kiinnittää huomiota tuotteen ympäristöystävällisyyteen sekä käyttömukavuuteen, turvallisuutta unohtamatta. Ei hätää! Me Netraudassa olemme jo valinneet tyylikkäimmät ja vaativammankin henkilön kriteerit täyttävät jääkaapit, jotta valinnan tekeminen on sinulle entistäkin helpompaa. Ehkä haluat jääkaapiltasi myös pieniä käyttöä helpottavia yksityiskohtia ja linjakasta muotoilua? Värin ei tarvitse olla valkoinen, vaikka se klassinen valinta onkin, ja nyt voit valita myös jääkaappisi haluamallasi energialuokalla, melutasolla, hyllyjen määrällä ja takuulla. Pakastin jääkaapissa on kätevä ratkaisu, josta voi olla paljon hyötyä, ja niin on vaihdettavasta oven kätisyydestäkin. Pienemmistä jääkaapeista on iloa vaikkapa mökille tai peräti olohuoneeseen juomien ja pikku välipalojen säilytystä varten, eihän sitä aina keittiöön asti ennätä. Mukavuutesi on taattu, ja siinä sinua auttaa keittiö, - ja kodinkoneet -osiomme, joista löydät elämää helpottavat keittiön pienkoneet sekä muun ruuanlaittoon tarvitsemasi. Nauti elämästä ja anna itsellesi hieman ansaittua luksusta!

Netraudasta jääkaapit jokaiseen tarpeeseen

Tilaaminen meiltä on täysin riskitöntä, sillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten kaupankäynti meillä todella on reilua. Takaamme, että tulet olemaan tyytyväinen jääkaappiostoksiisi, oli kyseessä sitten mökille tai kotiisi tekemäsi hankinta. Lähetämme tilauksesi sinulle kotiinkuljetuksella, ja maksuvaihtoehdoistakin voit valita mieleisimmän, kuten verkkopankilla, luottokortilla tai osamaksulla maksaminen. Otathan yhteyttä ystävälliseen myyntipalveluumme, jos jokin askarruttaa mieltäsi tai sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai tilaamiseen liittyen. Netrauta on toimivan arjen puolella, ja aikaa jää itselle tärkeistä asioista nauttimiseen!

Laskeva

1-100 / 127

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Laskeva

1-100 / 127

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18