Toukokuun kampanjat voimassa enää tänään:

1-48 / 502

502 tuotetta

1-48 / 502

502 tuotetta

Kylmälaitteet

Laadukkaat ja toimivat kylmälaitteet ovat toimivan arjen edellytys. Netraudasta löydät niin jääkaapit, pakastimet kuin viinikaapitkin. Modernit jääkaapit ja pakastimet ovat energiatehokkaita ja täten ympäristöä säästäviä. Kylmälaitteiden valikoimasta löytyy kaikille elintarvikkeille ja lämpötilavaatimuksille sopiva ratkaisu. Tilaa tarvitsemasi kylmälaitteet jo tänään Netraudasta! Meiltä löydät avun kaikkiin kodin hankintoihin ja remontoimiseen liittyviin kysymyksiin.

Kylmälaitteet ovat osa keittiön sisustusta

Aika, jolloin jääkaappi oli aina valkoinen, on ohi. Nykyaikaisten kylmälaitteiden suunnittelussa on kiinnitetty toiminnallisuuden lisäksi huomiota myös laitteiden ulkonäköön. Kylmälaite hallitsee helposti tilaa, joten sen tulisikin sopia sisustukseen saumattomasti. Keittiönkaappeihin integroitavilla malleilla kylmälaitteet saadaan tyystin piiloon ja osaksi kokonaisilmettä. Toisaalta esimerkiksi punainen jääkaappi voi hyvinkin toimia tehoste-elementtinä. Netraudan valikoimasta löydätkin laajan valikoiman erivärisiä ja -tyylisiä kylmälaitteita. Käytä verkkokauppamme rajaustoimintoa sopivan värisen laitteen haarukoimiseen! Voit suodattaa kylmälaitteita myös esimerkiksi lisäominaisuuksien suhteen.

Kylmälaite käyttötarkoituksen mukaan

Perinteinen jääkaappi on nykyään erottamaton osa lähes jokaista keittiötä. Nykyaikaisessa jääkapissa on useita käyttöä helpottavia toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi erilaisia lämpötilavyöhykkeitä, jäätymisen estävä suunnittelu ja järkevästi organisoidut säilytystilat. Hyvä valaistus auttaa jääkaapilla asiointia. Jääkaapin lisäksi melkein jokaisesta suomalaisesta kodista löytyy pakastin, jossa säilyvät pidempiä aikoja niin marjat kuin muutkin ruoka-aineet. Jos kylmäsäilyttämisen tarve on suurempi, kannattaa harkita tilavan kylmiöpakastimen hankintaa. Kylmälaitteiden keskuudessa uudempia tulokkaita ovat viinikaapit, jotka säilyttävät viinit niille sopivimmassa lämpötilassa. Netraudasta löydät kaiken, mitä kylmäsäilytykseen tarvitset. Valikoimassa on myös julkisiin tiloihin sopivia malleja. Valitse ja tilaa vain muutamalla klikkauksella ja helposti kotiin toimitettuna!

Myydyimmät tuotteet (10)

Energialuokka
-29%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Jääkaappipakastin Ravanson Retro LKK210RB, 55cm, eri värejä
875,00  619,00 
Energialuokka
Jääkaappipakastin Bomann KGR7328, 55cm, eri värejä
749,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Energialuokka
-29%
VIIMEINEN
PÄIVÄ
Tarjous
Jääkaappipakastin Ravanson Retro LKK210RB, 55cm, eri värejä
875,00  619,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.