Malja-allas GemLook GL 110, tasolle asennettava, ei hananreikää, 400 x 400 x 135 mm

Tuotenumero: GMLGL110
819,00 €
519,00
Säästät: 300,00 €
TAI
Tarjous on voimassa 2.10.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-37%
2.10. asti
TARJOUS
Kuvaus
GemLook GL 110 on tyylikäs tasolle asennettava malja-allas. Allas on valmistettu laadukkaasta hartsista johon on upotettu kvartsikristalleja. Kvartsin värikkäitä muunnoksia käytetään korukivinä. Allas on valmistettu käsityönä yksittäisinä kappal...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Malja-allas GemLook GL 110, tasolle asennettava, ei hananreikää, 400 x 400 x 135 mm kuvaus

GemLook GL 110 on tyylikäs tasolle asennettava malja-allas. Allas on valmistettu laadukkaasta hartsista johon on upotettu kvartsikristalleja. Kvartsin värikkäitä muunnoksia käytetään korukivinä.

Allas on valmistettu käsityönä yksittäisinä kappaleina, toista samanlaista ei ole. Altaassa ei ole hanareikää, joten sen kanssa käytetään tasolle tai seinään asennettavaa hanaa.

Virossa toimiva GemLook Oü:n tavoitteena on tarjota yksilöllisiä ja erityisiä design- ja sisustuselementtejä. Yrityksen nimi ”gem” kertookin, että yritys tarjoaa gemkivistä, eli puolijalokivistä, valmistettuja tuotteita. Miksi valita sisustukseen tavanomaisia ja paljon käytettyjä materiaaleja, jos on mahdollista käyttää puolijalokiviä ja helmiäislevyjä kaikkialla, missä ikinä haluaakin? Näyttävät tasot, pöydät, pesualtaat ja muut taustavalaistut sisustuselementit luovat ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan tunnelman. On aika tuoda kivien tervehdyttävä voima ja säteily mahdollisimman lähelle.

Malja-allas GL 110

  • Leveys: 400 mm
  • Syvyys: 400 mm
  • Korkeus: 135 mm
  • Tasolle asennettava pesuallas
  • Ei hananreikää
  • Ei ylivuotoreikää
  • Paino: 7 kg

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset