Juhannuskampanjat voimassa enää:

Pesualtaat

Pesuallas on olennainen osa kylpyhuoneen ja wc:n sisustusta, joten siihen kannattaa panostaa. Oli etsinnässä sitten pieni pyöreä lavuaari tai kookkaampi kylpyhuoneen allas, löydät meiltä varmasti oman suosikkisi. Tutustu laatumerkkien tuotteisiin ja runsaaseen malli- ja värivalikoimaan. Uusi käsienpesuallas on hyvä tapa tuoda tilaan raikas ilme.

1-48 / 1803

1803 tuotetta

1-48 / 1803

1803 tuotetta

Pesualtaat

Hanki nyt laadukas käsienpesuallas verkkokaupastamme. Olemme tehneet eri mallien vertailun sinulle todella helpoksi. Pienen tilan, kuten vessan, pesualtaaksi sopii ihanteellisesti kapea malli, joka ei vie turhaa tilaa. Pöytätasolle asennettava malja-allas taas on trendikäs ja näyttävä vaihtoehto. Jos kaipaat lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen, allaskaapilla varustettu pesuallas on näppärä ja aina siistin näköinen valinta. Kun pesulle on jonoa, leveä, kahdella hanapaikalla varustettu allas saattaa pelastaa tilanteen useampanakin aamuna. Meiltä löydät niin perinteiset, pelkistetyt pesualtaat kuin modernit design-altaatkin.

Millaisia eri tyyppisiä kylpyhuoneen pesualtaita on saatavilla?

Kylpyhuoneen pesualtaiden valikoima on laaja ja niihin kuuluu monenlaisia malleja. Yleisimpiä pesualtaiden tyyppejä ovat malja-altaat, pesualtaat tason päälle tai upotettavat altaat, kulma-altaat ja tasoaltaat. Lisäksi on saatavilla erilaisia materiaaleja, kuten posliinia, akryyliä ja lasia, sekä eri kokoisia ja muotoisia pesualtaita, jotta jokainen voi löytää omaan kylpyhuoneeseensa sopivan vaihtoehdon.

Mitkä ovat kylpyhuoneen pesualtaiden yleisimmät materiaalit?

Kylpyhuoneen pesualtaiden yleisimmät materiaalit ovat keramiikka, posliini, kivi, valumarmori, komposiitti, messinki, hartsi, emali, ruostumaton teräs, puukomposiitti, marmori, teräs ja betoni. Näistä keramiikka ja posliini ovat yleisimpiä, mutta viime vuosina komposiitti, kivi ja valumarmori ovat kasvattaneet suosiotaan. Valinta materiaalista riippuu yleensä henkilökohtaisista mieltymyksistä, budjetista ja käyttötarkoituksesta.

Miten valita sopiva kylpyhuoneen pesuallas omaan kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuoneen pesualtaan valinta on tärkeä osa kylpyhuoneen suunnittelua. Pesualtaiden valikoima on laaja, joten sopivan pesualtaan löytäminen voi olla haastavaa. Tärkeimpiä seikkoja, jotka kannattaa huomioida pesualtaan valinnassa, ovat tilan mitat, pesualtaan materiaali, tyyli, koko ja muoto, käyttötarkoitus sekä budjetti. Ennen kuin valitset pesualtaan, mittaa kylpyhuoneen tila ja varmista, että pesuallas mahtuu hyvin tilaan. Muista myös ottaa huomioon vesiputkien ja viemärin sijainti. Pesualtaiden yleisimmät materiaalit ovat keramiikka, posliini, kivi, valumarmori, komposiitti, messinki, hartsi, emali, ruostumaton teräs, puukomposiitti, marmori, teräs ja betoni. Valitse materiaali, joka sopii kylpyhuoneesi tyyliin ja kestää hyvin kosteutta ja käyttöä.

Tyyli on myös tärkeä seikka pesualtaan valinnassa. Valitse pesuallas, joka sopii kylpyhuoneesi tyyliin ja tarpeisiin. Voit valita perinteisen, modernin, minimalistisen tai rustiikkisen tyylin pesualtaan. Koko ja muoto ovat myös tärkeitä tekijöitä pesualtaan valinnassa. Valitse pesuallas, joka sopii kylpyhuoneesi kokoon ja muotoon. Voit valita yksinkertaisen pyöreän tai suorakaiteen muotoisen pesualtaan tai erikoismuotoisen pesualtaan, joka erottuu kylpyhuoneessa.

Käyttötarkoitus vaikuttaa myös pesualtaan valintaan. Jos käytät pesuallasta usein tai peset suuria esineitä, valitse suurempi pesuallas. Jos sinulla on pieni kylpyhuone, valitse pienempi pesuallas. Budjetti on myös tärkeä tekijä pesualtaan valinnassa. Pesualtaiden hinnat vaihtelevat materiaalin, koon ja tyylin mukaan. Mieti budjettiasi ja valitse pesuallas, joka sopii siihen.

Ennen ostamista on tärkeää tarkistaa asennusohjeet ja tarvittavat lisävarusteet, kuten hana ja viemäröintijärjestelmä. On myös hyvä muistaa, että pesualtaan ympärille voi lisätä erilaisia lisävarusteita, kuten säilytystasoja tai hanan. Lopuksi, kun olet valinnut sopivan pesualtaan, varmista, että se on helppo puhdistaa ja kestävä käytössä.

Pesuallas eri väreissä, materiaaleissa ja malleissa Netraudasta

Vannotko perinteisen keraamisen altaan nimiin vai uskaltaisitko tällä kertaa kokeilla jotain uutta? Puinen pesuallas tuo kylpyhuoneeseen luksuksen tuntua. Kiviallas puolestaan on persoonallinen ja kestävä vaihtoehto. Lasissa on upeaa eleganssia. Valkoinen keraaminen allas taas osaa muuntua moneksi: tarjolla on runsaasti tyylikkäitä, kestäviä ja turvallisia tuotteita. Kiinnostavilla yksityiskohdilla varustettu kaunis allas voi myös olla sijoitus, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin vuosien aikana. Huomioithan sisustusta suunnitellessasi, että osassa altaita ei ole hanareikää. Sekään ei ole ongelma, sillä löydät myös erilaiset tyylikkäät hanat valikoimastamme muutamalla hiiren klikkauksella. Tule siis ostoksille ja suunnittele unelmiesi kylpyhuone!

Myydyimmät tuotteet (10)

Malja-allas Bathlife Grund, ø405mm, eri värejä
TOIMITUS 0 €
-40%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Malja-allas Bathlife Grund, ø405mm, eri värejä
235,00  139,90 
Malja-allas Tammiholma Ovar, 420x120mm, eri värejä
-39% Jopa
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Malja-allas Tammiholma Ovar, 420x120mm, eri värejä
179,87  alk. 109,90 
Malja-allas Interia Purus, 500x360mm, eri värejä
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
Malja-allas Interia Purus, 500x360mm, eri värejä
560,00  alk. 449,00 
Pesuallas Interia Quadrado, 46x46 cm, eri värejä
-20%
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
Pesuallas Interia Quadrado, 46x46 cm, eri värejä
589,00  469,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Malja-allas Tammiholma Ovar, 420x120mm, eri värejä
-39% Jopa
ENÄÄ
2 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Malja-allas Tammiholma Ovar, 420x120mm, eri värejä
179,87  alk. 109,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.