Pyyhekuivain Rej Design Tango BTH 60745, 740 x 670 mm, kromi

Tuotenumero: REJ5488258
628,16 €
499,90
Säästät: 128,26 €
TAI

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

Lisää kuvia

ALE!
-20%
ALE
Kuvaus
Elegantti ja tehokas REJ Design Tango BTH 60745 pyyhekuivain tuo raikkautta ja käytännöllisyyttä kotisi kylpyhuoneeseen. Silmää miellyttävä krominen pyyheteline on kaunis tapa sisustaa modernia kotia myös kylpyhuoneen ulkopuolella. Ripusta kuivaus...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Pyyhekuivain Rej Design Tango BTH 60745, 740 x 670 mm, kromi kuvaus

Elegantti ja tehokas REJ Design Tango BTH 60745 pyyhekuivain tuo raikkautta ja käytännöllisyyttä kotisi kylpyhuoneeseen. Silmää miellyttävä krominen pyyheteline on kaunis tapa sisustaa modernia kotia myös kylpyhuoneen ulkopuolella. Ripusta kuivausteline eteiseen ja käytössäsi on aina kuivat ja lämpimät ulkoiluun tarkoitetut varusteet. Aseta Tango pyykkikuivain pesuhuoneeseen ja kuivatat pienpyykin alta aikayksikön.

Suosittu Tango BTH teline pitää pyyhkeet ja kodin muut tekstiilit raikkaana ja käyttövalmiina joka päivä. Ripusta märät pyyhkeet rättäpatterille ja käytä tehokkaasti kuivaavaa telinettä pienpyykin ripustamisen apuna. Monipuolinen ja edullinen pyyheripustin on jo tuhansien perheiden käytössä tuomassa puhtautta ja käytännöllisyyttä kodin arkeen. REJ Design Tango BTH pyyhekuivaaja on myös mainio tapa sisustaa kylpyhuonetta ja kodin muita huoneita. Kaunis krominen teline tuo esteettistä sisustustyyliä kotiisi. Selkeä, moderni muoto antaa automaattisesti eleganttia ilmettä kotisi huoneille. Hanki Tango kuivausteline kuivaamaan kotisi tekstiilit ja tee arjesta sujuvampaa.

Pyyhekuivain REJ Design Tango BTH 60745, 740 x 670 mm, kromi

  • Lvi- numero: kromi 5488258
  • Soveltuvuus: käyttövesi- tai lämmitysjärjestelmä
  • Kytkentäväli: 600 mm
  • Kytkentä: alhaalta
  • Teho: kromi 96 W
  • Kok. leveys: 670 mm
  • Takuu: 5 vuotta

Kuivaimen toimituspaketti ei sisällä vesiliittimiä vakiona. Kromiset vesiliittimet kuuluvat yleensä LVI-asentajan vakiotarvikkeisiin. Valkoisen kuivaimen tilauksen yhteydessä suosittelemme tilaamaan kohteeseen soveltuvat valkoiset vesiliittimet, jotta loppuasennetun kuivaimen väritys on yhtenäinen. Pinta-asennukseen (vesiputket seinärakenteiden pinnassa) soveltuu Oraksen pinta-asennusliitinpari ja uppoasennukseen (vesiputket seinärakenteiden sisällä) Oraksen epäkeskoliitinpari.

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset