Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Pyyhekuivaimet

Tehokas ja monipuolinen pyyhekuivain kuivaa ja lämmittää pyyhkeet ja muut kosteat tekstiilit nopeasti. Se sopii kylpyhuoneen lisäksi esim. kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen, jolloin hanskat ja pipot saadaan heti näppärästi kuivumaan. Lue lisää pyyhekuivaimista ja vinkit oikean tuotteen valintaan.

REJ Design-pyyhekuivaimet -30%

1-48 / 761

761 tuotetta

1-48 / 761

761 tuotetta

Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivain sujuvoittaa arkea ja tuo kylpyhuoneeseen luksuksen tuntua. Netraudan laajasta pyyhekuivainvalikoimasta löydät varmasti sopivan mallisen ja kokoisen vaihtoehdon remontoitavana tai rakenteilla olevaan tilaan. Palvelemme niin työkseen rakentavia kuin myös kotinikkaroijia. Nosta kylpytilasi uudelle tasolle ja tilaa pyyhekuivain Netraudasta jo tänään! Tilaaminen on helppoa ja onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Pyyhekuivain on ylellinen arjen apu

Rättipatteri on avuksi joka päivä, sillä sen ansiosta kylpyhuoneen valloittavat märät pyyhkeet ovat historiaa. Pyyhekuivaimen voit laittaa kylpyhuoneen lisäksi esim. kodinhoitohuoneeseen, johon tullaan ulkoa märkien vaatteiden kanssa tai pestään pyykkiä. Koti säilyy raikkaana, kun pyyhkeet ja pikkupyykit kuivuvat nopeasti ja tehokkaasti. Kaiken lisäksi pyyhekuivain luo kylpylämäistä tunnelmaa ja edustaa arjen luksusta parhaimmillaan. Mikä onkaan ihanampaa, kuin kääriytyä suihkun tai kylvyn jälkeen kuivaan ja mukavan lämpimään pyyhkeeseen? Luo kotiisi ylellisyyttä ja tilaa pyyhekuivain Netraudasta!

Netraudassa laaja valikoima pyyhekuivaimia

Netraudasta löydät hyvin kattavan valikoiman erilaisia pyyhekuivaimia. Tarjolla on niin vesikiertoisia kuin myös sähkökäyttöisiä kuivaimia. Tutustu myös pyyhekuivainten runkoihin! Rättipatterin asentamisessa saatetaan tarvita lisätarvikkeita, jotka löydät myös Netraudasta. Sähkökäyttöisiä kuivaimia varten on sähkövastuksia ja kuivaimen sisälle tulevaa glykoliainetta. Vesikäyttöisten kuivainten asentaminen onnistuu sopivan venttiilin avulla. Kuivaimen voi myös viimeistellä oman näköisekseen esimerkiksi lisäämällä siihen pyyhekoukun. Muutenkin pyyhekuivaimissa on tarjolla runsaasti erilaisia malleja, joista voi valita oman kylpyhuoneen mittoihin ja tyyliin sopivan. Värivaihtoehtoja on useita, joten sopiva malli löytyy varmasti, oli sitten haussa tummanpuhuvan musta tai neutraalin valkoinen kuivain. Vakuutu Netraudan valikoimasta ja tee tilauksesi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.