Huopakaton läpivienti Vilpe, harmaa

Tuotenumero: VIL7813115
80,60 €
50,50
Säästät: 30,10 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 12,00€

(Erillisrahtituote - Toimituskustannukset 12 EUR riippumatta tilauksen loppusummasta.)

Lisää kuvia

ALE!
-37%
JUURI NYT
TARJOUS
Kuvaus
Huopa-läpivientisarja on kahden huopakerroksen väliin asennettava läpivienti. Huopa-läpiviennin laipan leveys on 150 mm ja läpiviennin kokonaisleveys 488 mm ja pituus 583 mm.Läpivientisarja sopii uusien huopakattojen läpivienniksi ja se on tarkoit...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Huopakaton läpivienti Vilpe, harmaa kuvaus

Huopa-läpivientisarja on kahden huopakerroksen väliin asennettava läpivienti. Huopa-läpiviennin laipan leveys on 150 mm ja läpiviennin kokonaisleveys 488 mm ja pituus 583 mm.

Läpivientisarja sopii uusien huopakattojen läpivienniksi ja se on tarkoitettu VILPE P-sarjan halkaisijaltaan 110-160 mm:n putkille ja huippuimureille sekä antennikauluksille.

VILPE®-tuoteperheeseen kuuluu sekä jyrkille että loiville katoille ja niin uudis- kuin korjausrakentamiseen sopivia poistoilmanvaihtotuotteita ja kattotarvikkeita. Tuotteille on tunnusomaista erittäin korkea laatu, edelläkävijyys, asentamisen ja käytön helppous sekä kestävyys vaativissakin oloissa. VILPE on myös tyylikäs valinta. VILPE tarjoaa toimivia ratkaisuja ja taattua laatua: 10 vuoden esteettinen takuu, 20 vuoden takuu tekniselle toimivuudelle ja 2 vuoden takuu sähköosille. VILPE osana ilmanvaihtojärjestelmää pitää sisäilman puhtaana ja kattorakenteet terveinä.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Vilpe
  • Tuote on yhteensopiva VILPE® -tuotteiden kanssa
  • Väri: Harmaa
  • VILPE-numero: 740037
  • Värisävy: RR 23
  • Arvostelut
    Kysymykset ja vastaukset