Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Vilpe-tuotteet ilmanvaihtoon kotiin toimitettuna

Vilpe on vuonna 1988 perustettu yritys, joka tarjoaa täydellisen ilmanvaihtoratkaisun niin omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon kuin erilaisiin vapaa-ajan asuntoihin. Jotta ääni-, haju- ja kosteushaitat saataisiin minimoitua, on kaikki rakennuksen LVI-laitteiden poistot vietävä katon lävitse. Huippuimurissa on sisäänrakennettu moottori, jonka tehtävänä on tehostaa jäteilman poistoa. Osana ilmanvaihtojärjestelmää Vilpen tuotteet pitävät sisäilman puhtaana sekä kattorakenteet terveinä.

Vilpen laadukkaaseen ja alallaan erittäin kattavaan valikoimaan kuuluvat erilaiset tuotteet ilmanvaihtoon, mikä pitää sisällään huippuimurit. Mallistoon kuuluvat alipainetuulettimet katolle, antennikaulukset, huippuimurit, kattoluukut, läpiviennit, putket, sadehatut, tuuletuspaalut sekä ulkosäleiköt. Esimerkiksi harjatuuletin korvaa yhden harjatiilen ja se on kattorakenteiden sekä ullakkotilan alipainetuuletin. Toimitukseen kuuluvat hattu, putki ja harjan läpivientisuppilo. Harjatuuletin sopii useimpiin betonikattoihin.

Antennikaulus taas tarvitaan kun viedään putki, masto, kaapeli tai kattopollari tiiviisti kattorakenteen läpi. Siinä on porrastettu EPDM-kumitiiviste sekä muovikaulus, joka tulee asentaa Vilpen kattoläpiviennin päälle. Antennikauluksen kumikartio on aina väriltään musta, mutta muovikaulus on saatavana mustana, ruskeana, vihreänä, harmaana, punaisena tai tiilenpunaisena. Antennikauluksen kaveriksi tarvitaan katteen mukaan valittava katon läpivientisarja.

Laadukas huippuimuri on eristetty asianmukaisesti ja sen sisäputki on rei´itettyä teräsohutlevyä huulitiivisteellä varustettuna. Putki on myös rakennettu äänenvaimentimeksi ja imuteho on noin 90 litraa sekunnissa. Myös imurin yhteyteen tulee hankkia katteen mukaan valittava katon läpivientisarja. Betonisen tiilikaton kattoluukku on palo- ja huoltoluukku, joka sopii useimpiin kaksiaaltoisiin kattotiiliin, leveydeltään 330 mm. Luukkua käytetään kulkureittinä katon ja ullakkotilan välille.

Katon läpivientisarjoja on saatavana katon materiaalista riippuen. Läpiviennin tiiviys on kumikartion ansiota. Kumikartion alareunassa on valettu muotoiltu alumiinilaippa. Läpivientisarjan mukana toimitetaan ruuvit, tiivistysmassa sekä aluskatteen tiiviste.

1-48 / 611

611 tuotetta

1-48 / 611

611 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.