Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Kamado-grillit

Kamado-grilli on monen grillihifistelijän unelma, jota esitellään vieraille vähintäänkin samalla ylpeydellä kuin venettä. Näyttävä keraaminen hiiligrilli pitää erinomaisesti lämpöä, on ekologinen ja äärimmäisen monipuolinen käytössä. Lämpötilan säätöön käytetään grillin ylä- ja alapäässä olevia säädettäviä ilmareikiä, ja grilli reagoi ilmavirran muutoksiin nopeasti. Lue lisää kamado-grilleistä ostajan oppaasta.

1-48 / 55

55 tuotetta

1-48 / 55

55 tuotetta

Kamado-grillit

Mitkä ovat suosituimmat kamado-grillit?

Big Green Egg ja Kamado Joe ovat molemmat suosittuja kamado-grillimerkkejä, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion ruoanlaittajien ja grillimestareiden keskuudessa ympäri maailman. Näiden kahden kamado-grillin välillä on paljon yhtäläisyyksiä, kuten erinomainen lämmönsäätely, monipuoliset käyttömahdollisuudet ja kestävä keraaminen rakenne. Kuitenkin myös pieniä eroja löytyy esimerkiksi valikoimasta ja hintaluokasta. Molemmat grillit ovat erinomaisia valintoja, jos etsit kamado-grilliä, joka mahdollistaa monipuolisen ja herkullisen ruoanlaiton.

Mikä tekee kamado-grillistä erilaisen verrattuna muihin grilleihin?

Kamado-grilli on valmistettu keramiikasta, joka toimii eristeenä ja auttaa pitämään lämmön grillin sisällä. Keramiikka varaa lämpöä ja grilli on tiivis. Sen muoto mahdollistaa ilmankierron grillissä niin, että ruoka kypsyy tasaisesti. Tiiviin rakenteen vuoksi grilli säilyttää kosteuden ruoanvalmistuksessa ja ruoka pysyy mehevänä. Kamado-grillissä on erittäin hyvä lämpötilansäätö, jonka ansiosta voit valmistaa monenlaisia ruokia aina matalan lämpötilan savustuksesta korkean lämpötilan grillaamiseen. Kamado-grilli on hyvin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää savustamiseen, grillaukseen, pizzan paistamiseen ja jopa leivän leivontaan. Lisäksi kamado-grilli on helppo pitää puhtaana ja hyvinä kunnossa.

Mikä on kamado-grilli?

Kamado on alunperin Japanissa kehitetty ruoanlaittotapa, joka on kulkeutunut ensin Yhdysvaltoihin ja sieltä meille. Kyseessä on keraamisesti vuorattu hiiligrilli, jossa lämpö pysyy tehokkaasti sisällä eikä ulkoilmakaan pääse vaikuttamaan siihen, paitsi jos niin haluaa. Kamado pysyy lämpöisenä yli vuorokaudenkin helposti vuorauksen ansiosta. Sen kuumuutta säädellään ilmansäädöllä, joita on yleisesti sekä päällä että alla sivulla. Kamadosta avautuu kaikkien aikojen monipuolisin tapa tehdä ruokaa - ja kaikkina vuoden aikoina. Kamado toimii grillinä, savustimena, slow cook-grillinä, uunina, paahtimena jne.

Mitä asioita pitää ottaa huomioon, kun valitsen kamado-grilliä?

Kamado-grillejä on olemassa eri kokoisina, joten valitse grilli, joka sopii tarpeisiisi. Pienempi grilli sopii paremmin pienemmille perheille, kun taas suurempi grilli on parempi esimerkiksi isoille kaveriporukoille ja juhlatilaisuuksiin. Kamado-grilleihin on saatavana erilaisia ​​tarvikkeita, kuten paistolevyjä, savustuslaatikoita ja pizza-kiviä. Kamado-grillejä on saatavilla eri hintaluokissa. Hintaan vaikuttaa yleensä grillin koko, materiaali ja ominaisuudet. Valitse grilli, jonka hinta sopii budjettiisi ja joka tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.