Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Grillit ja savustimet

Tervetuloa Suomen suurimman grillivalikoiman pariin! Netraudasta löydät kaiken, mitä tarvitset täydellisen grilliruoan valmistukseen. Olipa kyseessä sitten perinteinen hiiligrilli tai moderni kaasugrilli, meiltä löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan grillin. Tutustu myös Outlet-grilleihimme ja savustimiimme, jotka ovat tarjolla löytöhintaan.

1-48 / 1920

1920 tuotetta

1-48 / 1920

1920 tuotetta

Grillit ja savustimet

Miten valita oikea grilli tai savustin?

Täydellisen grillin tai savustimen valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten henkilökohtaiset mieltymykset, budjetti, käyttötarkoitus ja käytettävissä oleva tila. Mieti minkä tyyppistä ruokaa haluat valmistaa ja kuinka usein käytät grilliä. Tarvitsetko suurta grillausalaa, joka sopii suuremmalle porukalle vai riittääkö pienempi grilli sinulle ja perheellesi? Savustimen valinnassa on tärkeää miettiä, kuinka paljon ruokaa haluaa savustaa kerralla ja kuinka usein savustetaan. Kun valitset grilliä tai savustinta, tarkista myös sen laatu, turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Netraudassa voit vertailla helposti eri vaihtoehtoja, jotta löydät juuri sinulle sopivan grillin tai savustimen.

Kaasugrilli vai hiiligrilli?

Kaasugrilli ja hiiligrilli ovat molemmat suosittuja grillivaihtoehtoja. Kaasugrilli on yleensä nopeampi ja helpompi käyttää, sillä sen sytyttäminen ja lämpötilan säätäminen on helppoa. Lisäksi sen käyttö on yleensä siistimpää, sillä rasvat eivät valu hiilloksen päälle. Hiiligrilli puolestaan antaa ruokaan paremman savunmaun ja sen käyttö on yleensä halvempaa, sillä hiilet ovat halvempia kuin kaasu. Hiiligrillin käyttö voi kuitenkin olla hieman vaivalloisempaa, sillä hiilten sytyttäminen ja lämpötilan säätäminen voi viedä enemmän aikaa ja vaivaa. Lopullinen valinta riippuu henkilökohtaisista tarpeista.

Kaasugrilli vai sähkögrilli?

Kaasugrilli ja sähkögrilli ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja grillaukseen, mutta niillä on omat etunsa ja haittansa. Kaasugrillin etuja ovat sen helppokäyttöisyys ja nopeus. Kaasugrilli lämpiää nopeasti, ja sen lämpötilaa voi säätää helposti. Lisäksi kaasugrillissä ei synny juuri lainkaan savua, joten se sopii hyvin esimerkiksi kaupunkiympäristöön. Sähkögrillin etuja ovat sen helppous ja monikäyttöisyys. Sähkögrilli lämpiää nopeasti ja sen lämpötilaa voi säätää tarkasti. Sähkögrilli on hyvin näppärä käyttää eikä se savuta, joten se sopii hyvin esimerkiksi asunnon parvekkeelle tai terassille. Lopullinen valinta kaasugrillin ja sähkögrillin välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Kesän herkut Netrausta - Laadukkaat grillit jokaiseen makuun

Herkullinen grilliruoka ja savustetut herkut ovat varmasti monen suomalaisen suosikkiruokia – eikö niin? Netraudan verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman grillaus- ja savustustuotteita, joilla saat valmistettua juuri sellaista ruokaa kuin haluat. Olitpa sitten innokas grillaaja tai vasta-alkaja, löydät meiltä kaiken tarvitsemasi grillaukseen ja savustukseen. Kokeile myös rohkeasti uusia tapoja hyödyntää uutta grilliäsi ja tutustu grillausvinkkeihimme!

Netrauta - Suomen suurin ja arvostetuin grillikauppa

Netrauta on tunnettu ja arvostettu grillikauppa Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia grillaukseen liittyviä tuotteita ja tarvikkeita. Olemme kasvaneet vuosien varrella Suomen suurimmaksi grillikaupaksi, ja olemme saaneet kiitosta korkealaatuisista tuotteistamme sekä erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia grillejä, kuten hiiligrillejä, kaasugrillejä, savustimia ja sähkögrillejä, jotka sopivat erinomaisesti niin piha- kuin parvekegrillaukseen. Meiltä löydät mahtavan valikoiman grillaukseen liittyviä tarvikkeita, kuten grillausvälineitä, grilliritilöitä, suojapeitteitä ja monia muita.

Asiakaspalvelumme on tunnettu ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään valitsemaan oikeanlaisen grillin ja tarvikkeet juuri sinun tarpeisiisi. Lisäksi tarjoamme erinomaiset toimitus- ja palautusehdot, jotka takaavat asiakkaille nopean ja vaivattoman ostokokemuksen.

Kaiken kaikkiaan Netrauta on Suomen paras ja suurin grillikauppa, jonka valikoimasta löydät kaiken tarvittavan onnistuneen grilli-illan järjestämiseen. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut grillaaja, valikoimastamme löydät varmasti sopivan grillin ja tarvikkeet juuri sinun tarpeisiisi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.