Tiputusastiat, isot

Tuotenumero: WBR6416
10,80
TAI

Saatavuus: Jäljellä enää 15 kappaletta

Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90 € (erillisrahtituote)

Kuvaus
Pienet Weber® tiputusastiat ovat erinomaisia lihanesteiden keräämiseen. Voidaan käyttää myös kalan, pekonin tai vihannesten grillaamiseen. Erinomainen grillaustarvike. Saatavana myös isompi ja pitkämäinen malli. Kala, äyriäiset ja vihannekset ovat...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Tiputusastiat, isot kuvaus

Pienet Weber® tiputusastiat ovat erinomaisia lihanesteiden keräämiseen. Voidaan käyttää myös kalan, pekonin tai vihannesten grillaamiseen. Erinomainen grillaustarvike. Saatavana myös isompi ja pitkämäinen malli.

Kala, äyriäiset ja vihannekset ovat grillattuina todella herkullisia. Käyttämällä pieniä Weber® tiputusastioita voit estää sen, että raaka-aineet palavat kiinni ritilään. Astioita voidaan käyttää myös paistitelineen alustana ja siihen valuvasta lihanesteestä voidaan valmistaa herkullinen kastike. Astioissa on myös helppo paistaa pekonia, vihanneksia tai muita lisukkeita lihan kypsyessä vieressä. Astioiden käyttö on helppoa, ne antavat uusia grillausmahdollisuuksia ja pitävät grillin siistinä - ei enää perusteellista siivousta illan päätteeksi.

Vinkkejä.
Aseta paistiteline tiputusastiaan ja kerää siten talteen lihasta tihkuvat nesteet. Hieman ennen tarjoilua, nosta paistiteline astiasta ja aseta teline suoraan ritilälle. Siivilöi neste kattilaan ja valmista siitä herkullinen kastike. 50/50-grillausmentelmässä voit käyttää tiputusastioita lihan vieressä. Aseta kaikki briketit grillin toiseen reunaan ja jätä toinen reuna tyhjäksi. Nyt voit grillata suoraan brikettien päällä ja epäsuorasti toisessa sivussa. Paisti kannattaa ruskistaa ensin suorassa lämmössä ja asettaa sen jälkeen epäsuoraan lämpöön kypsymään. Samalla voit valmistaa lisukkeita tiputusastioissa suorassa lämmössä..

Weber® Tiputusastiat, isot

  • Kätevä grillaustarvike
  • Erinomainen lihanesteiden keräämiseen
  • Helpottaa grillin puhdistamista
  • Voidaan käyttää vatina grillillä
  • Astiassa on helppo grillata mm. kalaa, pekonia ja vihanneksia
  • Erinomainen sellaisten raaka-aineiden kypsentämiseen, joita ei voi grillata suoraan ritilällä
  • Ehdoton hankinta paistitelineen omistajalle - asettamalla paistitelineen tiputusastiaan saadaan herkullinen kastikepohja
  • Valmistajan tuotenumero: 6416
Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)