Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-100 / 185

185 tuotetta

1-100 / 185

185 tuotetta

Kylpytynnyrit

Netraudan kylpytynnyrit ja paljut antavat sinulle hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona. Voit nauttia lämpimässä vedessä loikoillen Suomen joskus kurjistakin keleistä. Ajattele, mikä nautinto on lämmittää kylpytynnyri viileänä päivänä tai jopa räntäsateessa ja pulahtaa lämpimään veteen, kun naapurit kietovat takkia tiukemmin päälleen! Jos olet ystävällinen sielu, voit toki kutsua naapurinkin hauskanpitoon, sillä isompiin malleihin mahtuu mukavasti porukkaa.

Kylpypalju tuo luksusta kylmään päivään

Saunan sijasta tai saunan lisukkeena on mukava pulahtaa kylpyyn Netraudan kylpytynnyriin. Pihaan sijoitetut kylpytynnyrit ovat suosikkituotteita, joiden käyttö kasvaa. Eikä ihme, sillä kotimaamme sää on enimmäkseen viileä, joten ulkoilmasta on mukava nauttia lämpimässä vedessä lilluen. Hanki sinäkin pihaasi kylpytynnyri, ja kokeile tätä hauskaa nautintoa koko perheen voimin tai kutsu kaveritkin kylpemään. Lämpimässä vedessä viihtyvät kaikki, ja kuulumiset ystävien tai perheen kesken tulevat vaihdettua mukavasti vedessä istuen, ilman stressiä ja paineita. Kylpemisen jälkeen voit muistella vanhaa sananlaskua, joka sanoo, että puhtaus on puoli ruokaa. Kylpypaljusta noustua on nälkäkin sopivasti herännyt, joten muistathan myös Netraudan valikoimissa olevat grillit ja savustimet, joilla voit grillata herkullisen palan painikkeen kylpemisen jälkeen.

Tilaa edullinen palju Netraudasta suoraan kotipihaasi

Netraudan valikoimissa on sekä ulkoisella että sisäisellä kamiinalla varustettuja malleja – kumpi sinun mielestäsi on parempi? Kylpytynnyrit ovat vedellä täytettynä melkoisen painavia, joten muistathan tehdä tynnyrille sopivan, painoa kestävän alustan. Lisäksi etenkin puisen kylpytynnyrin pitäisi olla sen verran maasta irti, että ilmavirta pääsee pitämään puun kuivana myös pohjasta. Netraudan terassilaudat ja -elementit paljun ympärillä lisäävät käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä. Suunnittele ja rakenna mieleisesi kokonaisuus Netraudan avulla. Netistä tilaaminen on yksinkertaista ja helppoa, joten tilaus kannattaa hoitaa jo tänään. Jos haluat kysyä jotain, myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16