Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

1-33 / 33

33 tuotetta

1-33 / 33

33 tuotetta

Paljun hoito

Kylpytynnyrit ovat erittäin suosittuja, ja niitä löytyykin nykyisin monen kodin ja kesäasunnon pihalta. Muistathan, että kylpytynnyreiden puhtaana pito ja huolto on tärkeää! Eipä kuitenkaan hätää, sillä kaikenlainen altaanhoito on helppoa monipuolisilla ja laadukkailla tuotteillamme. Olemme koonneet sinua varten oivan valikoiman allaskemikaaleja, testereitä, suodattimia ja muita tarvikkeita, jotta sinä voit pitää altaasi hyvässä kunnossa. Valitse verkkokaupastamme mieluisin vaihtoehto ja tilaa omasi jo tänään. Tarvittaessa voit olla yhteydessä ystävälliseen ja asiantuntevaan myyntipalveluumme, joka auttaa sinua mielellään!

Altaanhoito onnistuu Netraudan tuotteilla

Altaanhoito on hyvä tehdä huolella ja laadukkailla tuotteilla, jotta kylpytynnyrisi pysyy hyväkuntoisena pitkään. Monipuolisesta valikoimastamme tilaat kaiken, mitä tehokas altaanhoito vaatii helposti ja vaivattomasti suoraan verkkokauppamme nopealla toimituksella. Esimerkiksi klooripohjainen tai klooripohjaton aloituspakkaus on erinomainen hankinta uudelle kylpytynnyrin omistajalle. Pakkauksessa saat kaiken, mitä tarvitset kylpytynnyrisi puhtaana pitoon, kuten levänpoistoaineen, allastesterin ja paljon muuta. Hyödyllisiä ovat myös valikoimamme monitehotabletit, jotka on tarkoitettu allasveden klooritason ylläpitoon. Ne parantavat myös veden kirkkaana pysymistä. Oletko jo onnellinen kylpytynnyrin omistaja, vai suunnitteletko vasta hankintaa? Meiltä voit ostaa helposti laadukkaat ja mukavat kylpytynnyrit. Tilaaminen Netraudassa on kivaa ja helppoa, ja voit vertailla tuotteita näppärästi. Shoppailla voit silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Verkkokauppamme on auki joka päivä, ympäri vuorokauden. Unohda turha jonottaminen, ja tuntikausien kaupassa kiertely. Tule mukaville ostoksille Netrautaan, ja saat shoppailla silloin, kun sinua huvittaa!

Tehokas altaanhoito pitää kylpytynnyrisi kunnossa

Tehokkaalla altaanhoidolla varmistat kylpytynnyrisi pitkäikäisyyden ja raikkaat kylpemiselämykset. Saat meiltä tehokkaat ja korkealaatuiset puhdistusaineet ja vaihtopatruunat. Vaihtopatruunoita on hyvä olla kaapissa muutama, sillä kuitusuodattimen patruuna kannattaa vaihtaa aina tarpeen vaatiessa. Voit ostaa meiltä myös erilaiset kirkasteet, levätuhoaineet ja monitehotabletit. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kaiken muunkin pihaasi, rakentamiseen ja sisustamiseen tarvittavan. Tilaa myös kattava ja monipuolinen Netraudan uutiskirje, niin saat tietoa kaikista Netraudan kiinnostavista uutuuksista sekä tuotteista ja tarjouksista aina ensimmäisten joukossa. Lähde miellyttäville ostoksille Netrautaan jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.