Porraskulmalista, rst, ruuvikiinnitys, ei sis. Ruuveja, 30x20mm, 2,7m

Tuotenumero: VNUPWKAC3020F
81,00 
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,80 € (ilmainen toimitus, kun tilaat yli 200 eurolla)

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Progress Profiles on Italialainen näyttäviä ja laadukkaita profiililistoja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan ja testataan uusimpien nykyaikaisten standardien mukaan, muunmoassa UNI EN ISO 9001 vuodesta 1999 lähtien maailman ensimmäisten sta...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Porraskulmalista, rst, ruuvikiinnitys, ei sis. Ruuveja, 30x20mm, 2,7m kuvaus

Progress Profiles on Italialainen näyttäviä ja laadukkaita profiililistoja valmistava yritys. Tuotteet valmistetaan ja testataan uusimpien nykyaikaisten standardien mukaan, muunmoassa UNI EN ISO 9001 vuodesta 1999 lähtien maailman ensimmäisten standardiin hyväksyttyjen yritysten joukossa. Luotettavuus sekä myrkyttömät ja korkealaatuiset raaka-aineet varmistavat Euroopan ja Italian tiukkojen standardien läpäisemisen vuodesta toiseen.

Listat ovat erinomainen vaihtoehto sisustajalle ja rakentajalle sisärakentamisen näyttävään viimeistelyyn. Tuotteiden saatavuus yhdessä valmistajan toimitusvarmuuden kanssa ovat olleet ensiluokkaista ja tyylikkäät listat ovatkin saaneet erinomaisen vastaanoton myös Suomessa.

Prowalk ACC on AISI 304/1.4301-V2A teräksinen porraskulmalista. Lista on saatavana tarra- tai ruuvikiinnityksellä. Se on ihanteellinen porraskulman suoja, joka kestää suurta kulutusta. Sopii hyvin erimateriaalle esim keraamisille laatoille, parketille ym.

Porraskulmalista

  • Ruuvikiinnitys, ei sisällä ruuveja
  • 30 x 20 mm
  • Pituus: 2,7 m
  • Väri: rst

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset