Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Progress Profiles - Tyylikkäät ja toimivat listat

Progress Profiles on italialainen kansainvälisesti toimiva yritys, joka tunnetaan näyttävien ja laadukkaiden profiililistojen valmistajana. Kaikki Progress Profilesin tuotteet suunnitellaan, valmistetaan sekä testataan uusimpien standardien mukaisesti. Yritys olikin yksi ensimmäisistä ISO 9001-laatustandardiin hyväksytyistä valmistajista ja yhä edelleen luotettavuus ja turvalliset, korkealaatuiset raaka-aineet ovat avainasemassa kaikessa toiminnassa. Asiakas voi olla varma, että yhdessä yrityksen kolmen vuosikymmenen kokemuksen kanssa listat hoitavat tehtävänsä ja säilyvät kauniina vuodesta toiseen. Listat toimivat parhaiten usein silloin, kun niihin ei edes kiinnitä huomiota. Se on yksi merkki saumattomasta yhteistyöstä lattiamateriaalin ja listan välillä.

Kattava valikoima pitää sisällään kaikki kodin listat kuten jalka-, peite- ja porraslistat sekä erilaiset sisustuslistat tilan viimeistelyyn. Progress Profilesin listat yhdistävät kodin eri lattiapinnat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Ne lisäävät myös turvallisuutta, esimerkiksi porraslistan tiheään uritettu yläpinta toimii samalla liukuesteenä ja suojaa samalla tehokkaasti porraskulman. Mallistosta löytyy lisäksi täydelliset ratkaisut yhdessä lattialämmityksen kanssa käytettäviksi.

Listat sisustajalle ja rakentajalle sisärakentamisen viimeistelyyn

Listoilla voidaan viimeistellä näyttävästi ja tyylikkäästi sisärakentaminen. Progress Profilesin listat ovat ilo silmälle ja erityisen helppoja asentaa. Ne sopivat hienosti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin ja käyvät yhteen eri lattiamateriaalien kanssa. Tuotteiden erinomainen saatavuus ja joutuisa kotiin toimitus ovat piste i:n päälle.

Hankkimalla sarjan alumiinisia listoja, saa nopeasti aikaan valmista jälkeä. Pituussuunnassa kulkevaan kiinnitysuraan kiinnitetään ankkurikiinnike tai listaan sopiva asennusprofiili. Kiinnitys onnistuu helposti ja näkymättömästi niin, että lopputulos on erittäin kestävä. Listat edustavat korkeinta kulutusluokkaa kestäen samalla yleisimpiä puhdistusaineita. UV-suojaus suojaa auringon haalistavalta vaikutukselta. Monen paksuisille ja eri materiaalista valmistetuille lattioille löytyy useita listavaihtoehtoja ja viimeistelyyn suositellaan käytettäväksi myös sisä- ja ulkokulmakappaleita samoin kuin pääte- ja liitospaloja.

1-48 / 340

340 tuotetta

1-48 / 340

340 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.